Cupa "Marina Ju-Jitsu" organizată de Clubul Sportiv Marina Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cupa "Marina Ju-Jitsu" organizată de Clubul Sportiv Marina Constanța

Sport 30 Mai 2024 / 08:08 613 accesări

Pe 2 iunie, începând cu ora 9.00, va avea loc prima ediție a Cupei "Marina Ju-Jitsu", organizată de Asociația Club Sportiv Marina Constanța.

Manifestarea, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, prin proiectul: „Viitorul în mișcare: Ju Jitsu și Taekwondo pentru comunitate", se va desfășura la Sala Sporturilor din Techirghiol (Bulevardul Victoriei, Techirghiol) și se va bucura de participarea internațională, cu peste 250 de sportivi, din categoriile de vârstă U6, U8, U10, U12, U14, U16, U18 și U21 care vor concura la secțiunile Fighting, Ground fight și Ne-Waza.

Cupa "Marina Ju-Jitsu" este o oportunitate unică pentru practicanții de Ju-Jitsu să își demonstreze abilitățile și să concureze într-un mediu prietenos și competitiv. Pentru a mai multe informații, puteți contacta Clubul Sportiv Marina Constanța la numărul de telefon 0726 875 684 sau puteți trimite un e-mail la jujitsu@marina-constanta.ro

Competiția va fi transmisă live pe YouTube și mediatizată pe contul de facebook Club Sportiv Marina Constanța.

Clubul Sportiv Marina Constanța are peste 300 de sportivi care efectuează antrenamente în cadrul Secțiilor de Taekwondo WT, Ju Jitsu (JJIF) și Judo, fiind încadrați în diferite etape de pregătire. Dintre aceștia, 20-25 sportivi se află la nivelul de sportivi de performanță în ramurile Teakwondo WT și Ju Jitsu, iar alți 20 sunt în creștere, cu rezultate excelente pentru viitor.

Baza materială a CS Marina Constanța este constituită din două săli de antrenament (aproximativ 100 mp fiecare), complet echipate și dotate pentru antrenamente de arte marțiale. În cadrul CS Marina Constanța există un corp de 12 instructori și antrenori certificați, acreditați pentru disciplinele olimpice judo și Taekwondo WT, precum și pentru Ju Jitsu și Pangration. CS Marina Constanța deține echipamentul și sistemul electronic aferent pregătirii în Taekwondo WT – SpeedKick, ceea ce a contribuit la crearea Centrului Național de Excelență pentru Taekwondo – SpeedKick la Constanța de către Federația Română de Taekwondo WT.

În ultimul an, Asociația Club Sportiv Marina Constanța a obținut 4 titluri de Campion European U16 prin Iuga Miruna, Rusu Gabriel, Vasilescu Teodor și Spulber Raul precum și 3 medalii de bronz la Campionatele Mondiale de Ju Jitsu, U 16 Astana.Ştiri recomandate

12