Cupa Structurilor Speciale de Intervenție – ediția 2018

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cupa Structurilor Speciale de Intervenție – ediția 2018

Eveniment 11 Septembrie 2018 / 08:02 1679 accesări

Poliția Română, prin Serviciul Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, organizează, în perioada 10 – 14 septembrie 2018, o competiție tactico-aplicativă ce se va adresa structurilor de intervenție din întreaga țară.

Competiția urmărește dezvoltarea abilităților de intervenție ale polițiștilor în situații excepționale, la acest eveniment fiind invitați să participe luptători din trupele speciale de intervenție din întreaga țară, atât din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Poliția Română, Jandarmeria Română și Poliția de Frontieră, Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații.

Pe parcursul competiției, luptătorii vor participa la probe de anduranță fizică, de tragere cu armamentul din dotare, de îndemânare în trecerea diferitelor obstacole, în abordarea cărora sunt puse la încercare atenția, concentrarea, rezistența fizică și psihică, capacitatea de a gestiona situații deosebite și a lua decizii rapide. De asemenea, vor avea loc simulări de scenarii tactice, pentru rezolvarea cărora sunt necesare abilități deosebite, specifice trupelor speciale.

Echipele compuse din 4 membri vor avea de parcurs 4 probe, ce se vor desfășura în diferite locații, precum Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Poligonul Joița – CTS Tunari & Tactical Life, Aventura Parc Cernica și Complexul Sportiv Național ”Nicolae Navasart” Snagov.12