Cutremur în dosarul Hexi Pharma! Procurorii anticorupție vor deschide un dosar?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cutremur în dosarul Hexi Pharma! Procurorii anticorupție vor deschide un dosar?!

Justiție 28 Mai 2016 / 11:43 687 accesări

Jurnalistul Cătălin Tolontan, cel care a demarat ancheta în cazul dezinfectanţilor, detonează bomba din dosarul Hexi Pharma. Jurnalistul de la Gazeta Sporturilor este convins că DNA-ul urmează să deschidă un dosar important de corupţie în acest caz.

"Din informaţiile noastre ştim ca DNA a deschis un dosar de corupţie la Hexi Pharma. Dacă procurorii sunt capabili să scoată această informaţie am putea să obţinem ceva ce nu am obţinut în 26 de ani. Ştiam că Flori Dinu va recunoaşte tot. Era sfătuită de mai mult timp să recunoască totul. Era normal să recunoască. Nu e niciun dubiu că dezinfectanţii au fost diluaţi", a spus Tolontan, conform B1TV.

Jurnalistul nu s-a oprit aici şi a continuat seria dezvăluirilor. "E vital ca DNA să meargă pe ceea ce spune Flori Dinu. Să se deschidă dosarul de corupţie. Ei s-au turnat între ei, dar DNA trebuie să intervină. Sursele noastre spun că Flori Dinu este omul de legătură cu sistemul sanitar. Mulţi nu au dormit bine în noaptea asta. Oameni importanţă din sistemul sanitar din România. Lucrurile trebuie să se urnească în direcţia bună în acest caz, spre cea de corupţie.", a încheiat Tolontan.

Taguri articol


12