CVM Tomis debutează în play-off săptămâna viitoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Volei masculin / Divizia A1

CVM Tomis debutează în play-off săptămâna viitoare

Sport 17 Martie 2015 / 00:00 1042 accesări

La începutul săptămânii viitoare, luni și marți, CVM Tomis Constanța va susține primele două întâlniri din cadrul semifinalelor Diviziei A1 la volei masculin. Adversara campionilor va fi a patra clasată după sezonul regulat, Dinamo București, iar cele două meciuri vor avea loc în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 17.00. Programate inițial sâmbătă și duminică, disputele au fost amânate din motive obiective: Sala Sporturilor din Constanța va găzdui duminică meciul dintre HCM și Team Tvis Holstebro (Danemarca), din Cupa EHF la handbal masculin, iar pe teren va fi instalată o suprafață specială de joc, care nu permite montarea fileului de volei. Următoarele două partide sunt programate la Bucureşti (28 și 29 martie), iar ultima, dacă va fi necesară, va avea loc tot la Constanţa (2 aprilie). Se joacă în sistemul „cel mai bun din cinci partide”, ultimele două meciuri disputându-se doar la nevoie. Cealaltă semifinală a turneului locurilor 1-4 din play-off, CSVM Zalău - SCM U. Craiova, are ca date de disputare 22, 23, 28 și 29 martie, plus 2 aprilie.

MÂINE, CAMPIONII JOACĂ LA GALAȚI ÎN CUPA ROMÂNIEI

Aprilie va fi luna finalelor pentru voleiul românesc. Mai întâi vom afla câștigătoarele Cupei României, după turneele finale programate în sala de la Cheile Grădiștei, în zilele de 6 și 7 aprilie (feminin), respectiv 8 și 9 aprilie (masculin). Echipele calificate pentru Final Four sunt CS Volei Alba-Blaj, Ştiinţa Bacău, Dinamo Bucureşti și CSM Lugoj (la feminin), respectiv Dinamo Bucureşti, SCM U. Craiova și CSVM Zalău (la masculin). A patra semifinalistă a băieților se va decide mâine, după returul disputei Arcada Galaţi - CVM Tomis Constanţa, care se joacă de la ora 17.00. În tur a fost 3:2 pentru CVM Tomis. Programul semifinalelor va fi tras la sorți la ședința tehnică ce va avea loc cu o zi înainte de startul fiecărui Final Four.

După ce va lupta pentru trofeul Cupei României, CVM Tomis va evolua într-una din finalele campionatului, în funcție de rezultatul semifinalei cu Dinamo. Finalele Diviziei A1, atât cea pentru locurile 1-2, cât și cea pentru locurile 3-4, se joacă tot în sistemul „cel mai bun din cinci partide”, datele de disputare fiind 18, 19, 25, 26 şi 30 aprilie.12