Dan Șova, în fața judecătorilor de la Instanța Supremă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dan Șova, în fața judecătorilor de la Instanța Supremă

28 Decembrie 2015 / 09:19 474 accesări

Dan Şova a fost adus, luni, din Arestul Capitalei la Instanţa Supremă, care decide dacă senatorul rămâne în arest preventiv până în 1 februarie, dacă va fi plasat în arest la domiciliu sau cercetat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Senatorul Dan Şova a fost adus în jurul orei 9.00 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde va fi judecată contestaţia acestuia la decizia din 22 decembrie de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă, din 3 ianuarie până în 1 februarie 2016.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa supremă a admis în 22 decembrie cererea procurorilor Direcţiei Naţională Anticorupţie (DNA) şi a respins ca nefondată cererea lui Dan Şova de înlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu.

Instanţa Supremă va decide definitiv, după judecara contestaţiei lui Dan Şova, dacă senatorul rămâne în arest preventiv până în 1 februarie, dacă va fi plasat în arest la domiciliu sau cercetat sub control judiciar.12