Dăncilă: „Politicienii trebuie să fie mai uniți față de proiectele României”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă: „Politicienii trebuie să fie mai uniți față de proiectele României”
Politică 02 Decembrie 2018 / 17:54 247 accesări 2 comentarii

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat că politicienii români trebuie să dea dovadă de mai multă unitate față de proiectele României, și a susținut că preluarea prețedinției Consiliului UE nu este un proiect al Guvernului, ci un proiect al României și românilor. „Trebuie să luăm exemplul celor care au înfăptuit Marea Unire. Eu întotdeauna am crezut în consens şi am crezut că proiectele, obiectivele mari trebuie să unească întreaga clasa politică. Încă mai cred în acest lucru. Adevăratele proiecte presupun acest lucru. Când vorbim despre un proiect naţional nu vorbim despre o persoană sau alta, nu vorbim despre un partid sau altul. Vorbim despre România şi despre români. Eu văd preluarea preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 ca pe un proiect naţional. Aici nu vorbim de persoane, vorbim despre România. Vorbim despre un examen pe care trebuie să-l dea România în faţa Europei. Pentru ca acest examen cu o notă mare şi a avea succes, este nevoie de un consens între instituţiile statului, un consens în clasa politică. Partidele politice, clasa politică trebuie să dea dovadă de foarte multă responsabilitate, să se unească şi să se implice în aceste proiecte”, a spus Viorica Dăncilă.

Loading...

2 comentarii

Yo 08:44:29 / 03 Decembrie 2018
Tanti,

Ar fi bine sa si crezi si intelegi ceea ce vorbesti, dar nu cred. "Proiectele" Romaniei sunt de fapt proiectele stapanilor Romaniei nu ale tarii si cetatenilor acestei tari. Ati avut voi grija nenorocitilor de asta din 90 pana astazi mama voastra de jigodii infecte. Una spuneti dar ganditi total opus zdrentelor de politicieni. Sunteti aserviti ca niste ghioarle infometate strainilor pentru un os deja ros. Poate o sa dati vreodata socoteala pentru tot ce ati facut si bine ar fi sa fiti linsati pentru asta incepand cu buboaiele purulente de Iliescu si Nastase.

Consens ? Cu WC JOHANIS ? 09:25:57 / 03 Decembrie 2018
Eu unu nu vreau așa ceva.

Singurul consens care se poate face cu WC JOHANIS e SUSPENDAREA..și apoi DEMITREA..Un partid al trădătorilorSECURUSTILOR numit PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1624 secunde