De ce produsele de post îşi vor schimba denumirile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Impunere de la Parlamentul European De ce produsele de post îşi vor schimba denumirile
Culinar 18 Aprilie 2019 / 15:41 2914 accesări 1 comentariu

Măsura este impusă de Parlamentul European, astfel că cei care produc, de exemplu, lapte de soia sau chiftele vegetale vor trebui să găsească alte nume pentru aceste produse. O serie de schimbări importante vor avea loc în cazul produselor vegetariene de pe rafturile magazinelor din România, în urma unei decizii importante luate la nivel european. Astfel, aceste produse de post vor trebui să îşi schimbe eticheta şi numele. Comisia pentru Agricultură din Parlamentul European a votat recent o măsură care îi va obliga pe producătorii de produse vegetariene să renunţe la cuvinte precum lapte, carne, chiftele sau burger şi orice alte sintagme de pe etichete care ar putea duce în eroare consumatorul cu privire la produsele de natură animală pe care încearcă să le imite. Practic, oficialii europeni spun că astfel scade riscul de a păcăli cumpărătorul. În aceste condiţii, producătorii şi importatorii vor fi nevoiţi să schimbe sau să adapteze numele tuturor produselor de post pe care le vând.

Loading...

1 comentariu

ZANZIBAR 10:29:13 / 15 Mai 2019
DESPRE !?

Așa-i când ajungi în țara ta, să faci ce îți dictează unii și alții sau când unii când alții, de ce și pentru ce / pentru care motiv, dacă ar fi bine pentru poporul român și oricare popor ar fi din lumea aceasta, că ne-am săturat de mofturile moftangiilor, moșilor și babelor de la conducerea ue, conducerea ue este alcătuită numai și numai din oameni puși pe căpătuială, poate fi dat numai un exemplu, fanz timmerman care este olandez și care vrea cu orice preț, să acapareze portul Constanța, păi, tocmai ăia care ne flutură și ne conduc de la nivelul european, practică șmecheriile, exploatarea și jecmaneala, niște oameni puși pe căpătuială și furtișaguri, păi, golăniile lor, au fost și sunt puse în aplicare de politicienii români !? Cei din ue, ne flutură : cinstea, mcv-ul, justiție corectă și multe altele, dar credem că, tocmai la ei, trebuie aplicat mcv-ul, niște golani cu golăniile lor, românii pe rând pe rând, au fost stăpâniți când de unii golani când de alți golani, așa că, ai noștri politicieni, au avut ce învața de la maeștrii lor conducători de la nivelul european, adică rele și numai rele !? Mcv-ul, să-l aplicăm, lor, pentru că stăpânitorii noștri, la început, i-au îndemnat pe ai noștri politicieni și chiar s-au făcut, că nu-i văd, că fură pe ai noștri politicienii, pentru ai avea la mână și după un oarecare timp, le-au strigat, hoților și după aceea, în cazul de față, șnapanii de la butoanele ue, au început cu presiuni diferite și diverse asupra politicienilor români, ca să le cedeze : bogății, lacuri, păduri, terenuri, gazele naturale din subsolul României, din marea Neagră și tot așa mai departe și noi, românii, dea lungul istoriei, ne-am ales doar cu praful de pe tobă și asta de la Burebista și pâââână în prezent, România a fost jefuită și prădată de toți nemernicii și dacă românii, s-au opus, "șacalii" Europei, au folosit expresii, ca : românii sunt oameni neintroduși, neciopliți, necivilizați, "păduchiioși" și așa mai departe, păi, cine ne-au adus în starea respectivă, chiar ei, nemernicii, să le fie rușine lor / tuturor celor care ne-au exploatat de-a lungul istorie și ne-au ținut într-o stare de subdezvoltare și degradare morală și psihică, ne-au indus în minte : ura, vrajba, dușmănia între oameni și clasele sociale, că poporul român este neputincios, incapabil, necioplit, necivilizat și muuuuuuuulte altele asemenea acestora, ce cuvinte folosesc ei împotriva noastră, tocmai ei sunt așa, pentru că de la ei, au venit în România : toooooate relele asemănătoare cu cele petrecute în : Sodoma, Gomora și în alte localități antice, cine au ajuns, să ne jignească în fel și chip, tocmai ei, unde se petrec cele mai oribile fapte, care de 30 de ani, au fost transferate și la noi,, mai bine și-ar vedea gunoiul din ogradă și pe urmă, să jignească pe unii și pe alții !?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1471 secunde