De necrezut! Ce spune conducerea City Park Mall despre tavanul căzut!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

De necrezut! Ce spune conducerea City Park Mall despre tavanul căzut!

Eveniment 05 Iulie 2018 / 15:09 4080 accesări

După câteva ore de la incidentul din data de4 iulie, când tavanul unui magazin din mall-ul constănțean City Park a căzut, lovind o femeie, conducerea centrului comercial vine cu precizări și regrete... Iată punctul de vedere al conducerii.

„Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.

Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor.

Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă, preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial“. (semnat: reprezentanții centrului comercial).

Am reținut din comunicat că "reprezentanții centrului comercial" sunt preocupați de "securitateași siguranțavizitatorilor săi, dar ne amintim și de situațiile similare petrecute anterior, care, iată, în ciuda "preocupării", se repetă.

Bucăți din tavan au mai căzut și în trecut. Și dacă asta nu e suficient, să ne amintim declienții rămași, cu copii cu tot, blocați în lift, de zonele inundate, de mirosurile pestilențiale de la nivelul inferiorși de căldura insuportabilă din magazinele în care nu funcționa aerul condiționat, dar în care se vindeau produse care în niciun caz nu puteau fi păstrate la 40 de grade. Nici depraful infernal dintr-o anumită perioadă nu am uitat, dar ne oprim aici. Toate au fost, cum spuneam, în trecut...Ce va fi de acum încolo și care va fi rezultatul"preocupării"? Salariații și clienții deopotrivă vor fi nevoiți să intre în mall cuechipament de protecție, mai ceva decât pe șantiere?

Citește și:

S-a prăbușit o bucată din tavanul unui renumit mall din Constanța!12