Delegație a unioniștilor, primită la Palatul Cotroceni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Delegație a unioniștilor, primită la Palatul Cotroceni

24 Februarie 2016 / 20:42 517 accesări

În jur de 100 de unioniștii s-au adunat, miercuri seara, în faţa Palatul Cotroceni. Ei și-au adus scaune pentru a-i aminti președintelui că, în iulie 2015, mai mulți tineri de la Chișinău au venit în marş pentru a cere unirea și au fost nemulțumiți că au fost invitați să se așeze pe jos, în Palatul Cotroceni.

Protestul unioniştilor care s-au adunat miercuri seara la Palatul Cotroceni s-a încheiat, o delegaţie a acestora fiind primită la discuţii cu consilierii prezidenţiali. Delegaţia este formată din cinci reprezentanţi ai protestatarilor care au solicitat un pact care să vizeze "reîntregirea naţională".

La finalul discuţiilor, reprezentanţii protestatarilor au spus că au găsit "deschidere" la Cotroceni pe tema unirii, iar dialogul cu Administraţia Prezidenţială va fi gestionat de acum înainte de consilierul prezidenţial pe probleme de politică internă Laurenţiu Ştefan. De asemenea, s-a discutat şi despre lansarea unei invitaţii oficiale pentru ca un reprezentat al Administraţiei Prezidenţiale să meargă la Chişinău, pe 27 martie, cu ocazia celebrării unirii Basarabiei cu România.12