Deliciu pentru cinefili: noul film al lui Tarantino, cu o distribuţie de aur! Vezi actorii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Deliciu pentru cinefili: noul film al lui Tarantino, cu o distribuţie de aur! Vezi actorii

Divertisment 09 Mai 2018 / 19:30 1932 accesări

Tarantino, unul dintre cei mai originali, revoluţionari şi creativi regizori ai tuturor timpurilor este pe cale să iniţieze o nouă colaborare de aur. Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell şi Michael Madsen pun la punct detaliile respectivelor lor contracte pentru a se alătura distribuţiei filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, viitoarea producţie a lui Quentin Tarantino, potrivit site-ului de specialitate Deadline, citat miercuri de EFE.

Burt Reynolds îl va interpreta pe George Spahn, un bătrân aproape orb a cărui fermă a fost loc de adăpost pentru Charles Manson şi secta lui cu câteva luni înaintea de asasinarea actriţei Sharon Tate. Manson le-a convins pe femei să se culce cu bătrânul care le-a ajutat la muncile de fiecare zi.

În acest fel, Tarantino oferă o nouă oportunitate să strălucească unei vedete din anii 1970 şi 1980, cum a mai făcut-o în trecut cu David Carradine, John Travolta, Pam Grier, Robert Foster sau Michael Parks. Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt sunt singurele nume confirmate deocamdată pentru acest proiect. Margot Robbie se află în negocieri pentru a juca rolul lui Sharon Tate. Filmul prezintă întâmplări care au avut loc la Los Angeles în 1969, la apogeul Hollywood-ului hippie. Cei doi protagonişti sunt Rick Dalton (DiCaprio), un fost star al westernurilor de televiziune şi dublura sa, cascadorul Cliff Booth (Pitt). Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, a fost una dintre cele nouă persoane asasinate de Charles Manson şi secta lui „La Familia”, ale căror crime cumplite au emoţionat profund societatea americană şi care au marcat un moment de cotitură în contracultura anilor 60. Manson a fost condamnat la închisoare pe viaţă şi la murit la 19 noiembrie 2017, la 83 de ani.

Lansarea noului film al lui Tarantino, primul după „The Hateful Eight” (2015), este prevăzută pentru 9 august 2019, dată la care se comemorează 50 de ani de la moartea actriţei Sharon Tate.12