Deocamdată, cald. Când se va schimba vremea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Deocamdată, cald. Când se va schimba vremea

Vremea 26 Decembrie 2017 / 08:17 2131 accesări

PROGNOZA METEO MARȚI, MIERCURI ȘI JOI: valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în nord, nord-vest și la munte. În zonele joase de relief, mai ales în timpul nopților și dimineților va fi ceață.

În Capitală, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi redusă, dar mai ales în timpul nopților și al dimineților va fi ceață.

DOBROGEA

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal în primele cinci zile ale acestei săptămâni, când temperaturile medii maxime vor fi de 11...13 grade, iar cele minime vor atinge, la sfârșitul acestui interval, 8...9 grade. În zilele de 30 și 31 decembrie, deși procesul de răcire al vremii se va resimți și în această regiune, temperaturile medii diurne și nocturne vor avea valori ușor mai ridicate decât în mod normal, menținându-se pozitive. Primele șapte zile ale lunii ianuarie vor fi caracterizate în continuare de temperaturi medii ce depășesc normele climatologice și anume 4...7 grade, ziua și -1..1 grad, noaptea.

Nu se vor semnala precipitații în intervalul 26-27 decembrie, dar probabilitatea de apariție a acestora va crește în intervalul 28 decembrie - 31 ianuarie, cu cele mai mari șanse de producere în zilele de 29 și 30 decembrie, când vor fi mai ales ploi. În unele zile ale intervalului 2-7 ianuarie, local vor fi posibile precipitații slabe, mixte.

Taguri articol


12