Descoperiți cu Pictorul Fericit cum să fructificați timpul liber, cu pictura pe numere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Descoperiți cu Pictorul Fericit cum să fructificați timpul liber, cu pictura pe numere

20 August 2021 / 06:33 965 accesări

În timpul liber și așa puțin preferați să vă relaxați în fața televizorului să urmăriți filme, poate chiar să faceți un maraton de filme. Voi și alte sute de români. Doar că nu sună ideal și astfel de scenarii se cam repetă în viața voastră. Fructificați timpul liber altfel. Pictura pe numere așa cum o propune Pictorul Fericit vă poate inspira.

Dacă aveți nevoie de o soluție creativă pentru a ține copiii departe de tehnologie, dacă veți căuta o activitate interesantă care să vă țină departe de rețelele sociale, care să vă deconecteze cât de puțin, atunci brandul Pictorul Fericit este soluția. Presupune să pictați tablourile cu care vă puteți mândri că le-ați realizat cu efort propriu. Iar pictatul în sine este mai practic și mai ușor decât ați crede.

Cât de simplu puteți picta pe numere

Pe pânza de bumbac întinsă pe șasiu veți descoperi un ghid de numere. O schiță completă trasată vă ajută să identificați unde să așterneți culoarea potrivită. Corespondența aceasta simplistă, între numere și culori, este tot ce trebuie să țineți cont în privința realizării tabloului.

Nu doar pentru rezultatul final, ci și pentru că picturile pe numere sunt relaxante și procesul în sine este captivant și veți dori să încercați. Este o activitate plăcută atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, poate chiar să devină un proiect realizat la comun, în familie. Există, ca tematică, în stocul celor de la Pictorul Fericit variante pentru toate preferințele, de la picturi religioase la cele special dedicate copiilor, cele cu natură, peisaje, cu personaje sau chiar și reproduceri după tablouri celebre - Klimt, Da Vinci sau Munch.

O experiență care merită

Costul de achiziție pentru o pictură pe numere este de 150 de lei, 130 de lei cele pentru copii. Un preț modic, dacă ne gândim că plătim pentru un kit complet de pictură. Acesta include set de 3 pensule de mărimi diferite, tot setul de culori necesare, mockup și schița în format A 4. Veți descoperi și flyere cu tot felul de reduceri ce se pot aplica pentru comenzi viitoare.

Experiența picturii pe numere este una care merită. Vă poartă într-o lume a culorilor, vă exersează răbdarea și alte câteva skill-uri.

E-shop cu de toate pentru pasionații de pictură

Pictorul Fericit are produse pentru pasionații de pictură. Dacă doriți să experimentați mai mult decât pictura pe numere, puteți lăsa frâu liber imaginației, așternând pe pânza goală talentul. De la seturi de pânze din bumbac sau in, întinse pe șasiu și până la seturi de pensule și culori, sevaletul metalic ajustabil perfect pentru pictura, toate acestea sunt disponibile în magazinul online.

Pentru cei din Suceava depozitul și implicit showroom-ul celor de la Pictorul Fericit poate fi vizitat. Dar mai simplu și mai rapid, comandați online, din pagina oficială sau cereți telefonic asistență la preluarea comenzii. Detalii în cadrul site-ului.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540Ştiri recomandate

12