Despre dragoste, la Constanța, cu tonul dat de Direcția 5

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Despre dragoste, la Constanța, cu tonul dat de Direcția 5

Divertisment 22 Mai 2019 / 14:00 1623 accesări

Duminică, 26 mai, vei cânta despre cel mai frumos sentiment - dragostea. Tonul îl va da Direcția 5.

Direcția 5 este o trupă din România care a luat ființă în anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental, rar club-house (de ex. melodia "Unde ești"). Trupa a fost formată în 1991 de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce), Vlaicu Giurgea (chitară).

La scurt timp după înființare, apare albumul de debut intitulat "La vulturul de mare cu peștele în ghiare".

Loredana & Direcția 5: Marian Ionescu (bass, keyboards, compozitor), Nicu Damalan (chitară solo, ex-Esperando, Krypton), Emanuel "Fisa" Gheorghe (clape, ex-Roșu și Negru, Voltaj '88, ulterior Feedback, Camioane-n mulțime) și Marius Keseri (tobe, ex-Quartz, Voltaj, Vali Sterian & Compania de sunet, Metrock, Voltaj '88).

Anii trec, Direcția V se desparte și în 1998 rămâne Direcția 5 cu Marian Ionescu, Nicu Damalan, Marius Keseri și Cristi Enache. În această formulă, vor scoate în 1999 discul "Superstar"

Direcția 5 a continuat scoțând albumul Love, Peace & Harmony in 2016. Albumul a fost lansat la Colibița în data de 9 septembrie 2016. După această faimoasă lansare, au început colaborarea cu ,,Alinka'' Alina Crișan. Primul concert cu Alina a fost la Dej intr-un club. Atunci Tony Șeicărescu s-a luat la bătaie cu membrii trupei. Deși era cel mai vechi, a fost exclus din trupă, fiind înlocuit cu Alina Crișan. Ultimul concert a fost la Colibița in 9 septembrie 2017, la Fisherman.

Vei asculta producții noi, dar și melodiile care au consacrat una dintre cele mai îndrăgite trupe din România - „O fată ca ea”, „Dacă ai ști”, „Ești îngerulmeu”, „Îți mulțumesc” și multe altele.

Prețul unui bilet este 80 de lei. Info și rezervări: 0763661622 (între orele 12.00-20.00).

Taguri articol


12