Despre pensiile majorate. Ce faci dacă poştaşul nu găseşte pe nimeni acasă?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anunţ important pentru pensionari Despre pensiile majorate. Ce faci dacă poştaşul nu găseşte pe nimeni acasă?!
Social 06 Aprilie 2019 / 13:24 711 accesări 1 comentariu

Casa Naţională de Pensii Publice aduce la cunoştinţă că, în luna aprilie 2019, pensiile celor care au primit deciziile de recalculare se achită în cuantumul anterior recalculării, urmând ca diferenţele reprezentând drepturi restante, calculate pentru perioada 1.10.2018 - 30.04.2019, să fie achitate, la domiciliul beneficiarilor, în intervalul 11.04.2019 - 15.04.2019, prin intermediul factorilor poştali. În cazul persoanelor care nu au fost găsite la domiciliu de factorii poştali şi au fost avizate pentru a se prezenta la Oficiul poştal, sumele reprezentând drepturile restante pot fi ridicate de la ghişeele poştale de care aparţin până la data de 17 aprilie 2019. Această modalitate de plată a diferenţelor se aplică atât pensionarilor care primesc drepturile prin Poşta Română, cât şi celor care primesc drepturile prin cont bancar.

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Mariu Budăi, a anunţat că au fost trimise acasă 35.000 de decizii de recalculare pentru pensionarii care au lucrat în grupa I şi grupa a II-a de muncă şi nu li s-a calculat stadiul suplimentar în momentul ieşirii la pensie. Dintre acestea, în luna aprilie vor intra la plată aproximativ 30.000, banii urmând a fi primiţi prin mandat poştal, în perioada 11 – 15.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Raspopitu 08:05:18 / 08 Aprilie 2019
Ce sa fac ....

Întrebarea are raspunsul in ea . Ca orice poștaș care ma cunoaște deja ,lasa avizul Postal la un vecin de palier sau scara sau bloc . Daca nu găsește pe nimeni arunca avizul la cutia poștala . Am eu grije sa merg a doua zi la posta si sa stau la coada de dimineața dela ora 5 sa ma înscriu pe o lista . Intre timp merg pe la Sfanta biserica si ma rog pentru ca sa pot trai pana in 2021 cand voi fi legal in cuget si simțiri .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2019 secunde