Directorul SRI, de acord cu desecretizarea protocolului dintre Serviciu şi Parchet

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Directorul SRI, de acord cu desecretizarea protocolului dintre Serviciu şi Parchet

Eveniment 19 Martie 2018 / 16:45 645 accesări
Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda: „Cred că este un lucru lăudabil în ceea ce priveşte actuala conducere a SRI

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda: „Cred că este un lucru lăudabil în ceea ce priveşte actuala conducere a SRI"

Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, şi-a exprimat disponibilitatea pentru desecretizarea, în perioada următoare, a protocolului dintre SRI şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat luni preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda. "Am avut astăzi o discuţie cu directorul SRI, dl Eduard Hellvig. Domnia sa m-a sunat şi mi-a spus că îşi exprimă toată disponibilitatea ca, în perioada imediat următoare, să purceadă la desecretizarea acelui protocol dintre Serviciul Român de Informaţii şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şi-a exprimat dorinţa de a ne vedea la comisie înainte de a-l desecretiza pentru a discuta anumite aspecte care ţin de mecanisme interne ale SRI. Sunt elemente pe care dorim să le discutăm şi, după aceea, din partea SRI există toată această disponibilitate. Cred că este un lucru lăudabil în ceea ce priveşte actuala conducere a SRI", a spus Manda, la Parlament.

Taguri articol


12