Doi bărbați reținuți de polițiștii constănțeni. Aceștia tâlhăreau persoane în vârstă, după ce intrau în locuințe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doi bărbați reținuți de polițiștii constănțeni. Aceștia tâlhăreau persoane în vârstă, după ce intrau în locuințe

Eveniment 08 Aprilie 2024 / 16:34 532 accesări

Doi indivizi, suspectați de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie și furt, au fost reținuți, într-o operațiune coordonată de Poliția Municipiului Constanța.

"La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 25 de ani, respectiv 33 de ani", a precizat un comunicat al IPJ Constanța.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată și o infracțiune de furt, faptele fiind comise asupra unor persoane vătămate, vârstnice, profitând de starea de vulnerabilitate a acestora și de faptul că locuiau singure.

Astfel, la data de 11 ianuarie, în jurul orei 14.30, bărbații ar fi pătruns în locuința unei femei, de 87 de ani, sub pretextul că i-ar fi adus cadouri din partea unei instituții a statului, și i-ar fi sustras 600 de lei.

La data de 16 ianuarie, în jurul orei 14.30, ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 82 de ani, sub pretextul că doresc să-i vândă anumite bunuri la ofertă.

Ulterior, ar fi deposedat-o pe persoana vătămată, prin violență, de 3.700 de lei.

La data de 25 ianuarie, ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 87 de ani, sub pretextul că doresc să-i vândă anumite bunuri la ofertă.
Ulterior, ar fi deposedat-o pe persoana vătămată, prin violență, de suma de 5.000 de lei.

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari.Ştiri recomandate

12