Doi spărgători de locuințe, arestați după percheziții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doi spărgători de locuințe, arestați după percheziții

Eveniment 08 Martie 2019 / 10:10 5083 accesări

Pe 9 februarie a.c., doi bărbați ar fi pătruns, folosind chei potrivite, în locuința unei femei, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras sume de bani în lei și euro, bijuterii din aur și 4 ceasuri de mână, creând un prejudiciu de aproximativ 25.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și sprijiniți de lucrători ai Servicului pentru Acțiuni Speciale, i-au identificat e cei doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, polițiștii constănțeni au efectuat, la data de 7 martie a.c., două percheziții la domiciliile celor doi bărbați, în municipiul Constanța, respectiv localitatea Cobadin, județul Constanța, unde au fost identificate o parte din bunurile sustrase (ceasuri și bijuterii).

Polițiștii i-au reținut pe făptuitori pentru 24 de ore, pe bază de ordonanțe, după care i-au prezentat instanței de judecată care a emis pe numele fiecăruia mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.12