Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație

Divertisment 22 Februarie 2024 / 17:10 435 accesări

Cel de-al doilea episod din iUmor – Alege comedia sezonul 16 aducenoi surprize și concurenți talentați, dar și detalii despre cum decurge campania electorală pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde fiecare vot contează pentru Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 iUmor, îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scenă, pregătită de un roast de senzație:

,,Bordea, nu mai fi enervant și insuportabil pe toate momentele concurenților”, i-a transmis aceasta lui Bordea, continuându-și discursul la adresa lui Cheloo: ,,Pentru asta este plătit Cheloo!”. Doina nu s-a oprit, astfel că nici Natanticu nu a scăpat de roast-ul ei acid: ,,Natanticu, tu, pe actorie, ești ca Hagi – stângaci!”.

Întregul roast al Doinei Teodoru, despre care Cheloo a declarat: ,,Este singura actriță care a folosit iUmor ca pe o rampă de lansare și a muncit în fiecare zi în care a venit aici. Indiferent cu ce moment vine, fata asta chiar muncește mult!”, va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 21:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.Ştiri recomandate

12