Dosare penale pentru şoferi băuţi şi fără permis pe şoselele constănţene!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rutiera, în exerciţiul funcţiunii

Dosare penale pentru şoferi băuţi şi fără permis pe şoselele constănţene!

Eveniment 13 Ianuarie 2019 / 17:17 616 accesări

În doar două zile, poliţiştii de la Rutieră au avut de furcă cu o droaie de şoferi aflaţi în diferite stadii de ameţeală bahică sau în neconformitate cu legea. Astfel, în dimineaţa zilei de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Murfatlar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu nici zece minute înainte, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Tichilești, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un moped neînmatriculat, pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice (1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Ialomița, care a condus un autoturism pe raza localității Tuzla, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot sâmbătă, 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Mihai Viteazu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.12