Două persoane au murit la Constanța din cauza coronavirusului, deși erau vaccinate anti-COVID

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Două persoane au murit la Constanța din cauza coronavirusului, deși erau vaccinate anti-COVID

Sănătate 30 Martie 2021 / 09:11 1649 accesări

Până în prezent, 930 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, șapte decese fiind înregistrate doar în ultimele 24 de ore, informează Prefectura Constanța.

Dintre persoanele decedate raportate luni, două au făcut prima doză de vaccin. Unul dintre cei decedați a fost imunizat cu vaccinul Pfizer iar celălalt cu serul AstraZeneca, a transmis prefectura Constanța.


De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 37.706 persoane infectate cu SARS-CoV-2.

În acest moment, sunt 461 de persoane internate, dintre care 440 din județul Constanța și 21 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

De asemenea, la nivelul județului sunt 2.419 persoane aflate în carantină la domiciliu. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane care sunt considerate contacți direcți ai celor confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, un număr total de 2.541 de persoane sunt izolate la domiciliu. Acestea reprezintă numărul de persoane confirmate cu noul coronavirus, dar care au fost externate.12