Două persoane reținute la Constanța pentru trafic de droguri. Substanțele psihoactive erau vândute pentru sume între 450 și 750 de lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Două persoane reținute la Constanța pentru trafic de droguri. Substanțele psihoactive erau vândute pentru sume între 450 și 750 de lei

Eveniment 29 Mai 2024 / 07:50 668 accesări

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru comiterea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu.

Cercetările efectuate au reliefat că, în perioada martie - aprilie 2024, persoanele cercetate ar fi procurat, deținut și vândut diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC și 2 MMC) către consumatori din județul Constanța, pentru sume între 450 și 750 de lei.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate droguri de risc și alte mijloace de probă.

La data de 28 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor 2 persoane, pentru 24 de ore.

A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.Ştiri recomandate

12