Dragnea amenință că face plângeri la Parchet împotriva procurorilor DNA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dragnea amenință că face plângeri la Parchet împotriva procurorilor DNA
Politică 17 Iulie 2017 / 16:03 603 accesări 4 comentarii

Încolțit din toate părțile, liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că se simte vânat. Liderul social democraților spune că este stupefiat din cauza faptului că niciun Parchet nu s-a autosesizat ca urmare a declarațiilor fostei șefe AEP Ana Maria Pătru, cea care spunea că a fost șantajată să facă denunțuri despre Ponta și Dragnea. Liderul PSD a precizat că, în lipsa unei acțiuni a unui Parchet, va face el o plângere pentru a se face cercetări în acest caz. „Nu știu, că nu fac asemenea analize. În general știu că nu se folosesc nume în astfel de interviuri, dar știu că mă așteptam să văd niște reacții de la Parchetele din România după ceea ce a spus Ana Maria Pătru, care spune că a fost șantajată pentru a spune ceva despre mine. Eu aștept, poate se sesizează cineva, dar dacă nu, voi face o plângere, pentru că aștept să primesc niște răspunsuri (...) Dacă nu se autosesizează nimeni, și probabil nu se va sesiza nimeni, că nu este o chestie atât de importantă. Nu știu împotriva cui voi face plângere, probabil împotriva acelui procuror, nu știu, voi discuta cu avocații și voi decide”, a declarat Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro

4 comentarii

Constiinta vie. 19:39:24 / 17 Iulie 2017
stefan.iancu66@yahoo.com

ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!

nicu duru 00:58:02 / 18 Iulie 2017
Slugile din radactie...

Livache vede ca se stange lațul de aceia e asa disperat.. A incercat din rasputeri numai legi cere sa-l avantajeze.. A incercat cumva sa darama DNA.. Dar nu i-a reușit nimic... Apropo slugile din redactie nu pomenesc nimic ca le-a fost spart site-ul..... Slugilorrrr.....

Niku kuruuuu 06:27:56 / 19 Iulie 2017
Kurva bashista

Gura mati de idiot.Ai dus o mai bine in regimul mafiot basescu? Cand sal erau de 900 de ron si alea taiate cu 25℅ ?. Tare prost trebe sa fi ca sa susti asta .Numai un idiot bashit ca tine care traieste in...pestera nu stie asta....Pardon si pansesluta ea traieste pe trotuar.

ROMAN 12:34:41 / 19 Iulie 2017
ROMANI CONTRA ROMANI !

Pe cuvânt dacă trăiau marii duhovnici, ar fi trecut prin ce trec și vor mai trece, mulți dintre slujitorii bisericii creștine ortodoxe, și politicienii români se fac că "plouă" și asta pentru că ei momentan se bucură că au scăpat de faptul că numai sunt în " lumina reflectoarelor ", dar bucuria aceasta nu va dura prea mult, că în scurt timp vom intra în "focul luptei", noi creștinii ortodocși de rând și intuim cam la ce are să se rezume atacurile : fără icoane, fără cruce, fără biserică și fără, fără, fără....... multe ! Întâi bat păstorii, ca să se împrăștie turma ! De ce se petrec toate aceste fapte, pentru că mulți preoți vrednici și mai puțin vrednici, asta numai Dumnezeu știe și nu noi, oamenii, vor ca oamenii să ducă o viață plăcută lui Dumnezeu și au intrat în conflict cu multe interese ale unora și altora, ca de exemplu, oamenii cuminți și cu o viață exemplară, nu îi mai ajută pe mulți din multe sectoare ale vieții economice și sociale să ducă un trai îmbelșugat și multe locuri de munca sunt în pericol : cei de la protecția copilului, poliția, justiția, școala .... ar avea mai puține cazuri de rezolvat și poporul român care de la Dumnezeu este dăruit lumii acesteia, să depășească multe popoare, poporul român devine un pericol de subminare a celor mari și tari de peste hotarele României și în felul acesta poporul român suferă multe necazuri și întâmplări atât în propria țară cât și în afara ei și asta pentru că, conducătorii României, fie nu sunt români pur și simplu ori sunt niște trădători de neam și de țară ! Nici un politician, nu am văzut și nu am auzit, ca să ia vreo poziție cu privire la circul, la care asistăm, de ceva timp, cu slujitorii bisericii creștine ortodoxe, chiar atâta nepăsare, miroase a ceva care nu-i de bine și nici de glumit, înseamnă că politicienii noștri sunt mână-n mână cu cei din afara României, rușineeeeeeee, să vă fie / să le fie tuturor pentru mascarada și circul de prost gust și scârbos, sunteți niște oameni fără DUMNEZEU și v-ați dat pe față : cine sunteți și ce sunteți, în felul acesta ne dăm seama de ce faceți ce faceți : dezinteres total față de oamenii acestei țări, hoție la drumul mare, vă căsătoriți și vă divorțați de " n " ori, amantlâcuri și averi peste averi în România și peste hotarele României, plimbări și vacanțe în zone exotice și........ ! Rușineeeeeeee tuturor celor care faceți ce faceți ! Că-n România sunt oameni de fff mare calitate, dar care nu pot să facă ceva bun și util pentru poporul român și România din cauza acestor oameni fără omenie și fără DUMNEZEU în suflet !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3817 secunde