Drumuri închise din cauza inundațiilor. Unde este traficul restricţionat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Drumuri închise din cauza inundațiilor. Unde este traficul restricţionat

Social 17 Martie 2018 / 10:26 905 accesări

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că sâmbătă dimineaţă nu sunt înregistrate drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, însă traficul se desfăşoară cu dificultate pe trei drumuri naţionale din Bacău, Buzău şi Vrancea, în timp ce cinci drumuri sunt închise din cauza inundaţiilor.

În judeţul Bacău, se circulă alternativ, pe un singur fir, pe DN 12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, şoseaua fiind afectată pe o lungime de 50 de metri din cauza fisurilor majore apărute urma infiltrării apei. În judeţul Buzău, se circulă alternativ, pe un singur fir, pe DN10 Buzău - Braşov, la kilometrul 26+800 de metri, din cauza surpării suprafeţei carosabile în urma unei alunecări de teren, iar în judeţul Vâlcea traficul este restricţionat pe DN 64, în localitatea Băile Olăneşti, unde la kilometrul 134 s-a produs o alunecare de teren.

Circulaţia a fost oprită sâmbătă dimineaţă pe cinci drumuri judeţene din Alba, Braşov, Covasna, Vaslui şi Vrancea, din cauza apei acumulate pe carosabil.

În ceea ce priveşte circulaţia feroviară, în judeţul Dâmboviţa aceasta este oprită pe secţia de cale ferată 904, între staţiile Fieni şi Pietroşiţa, ca urmare a alunecării terasamentului la kilometrul 65+150 de metri.

De asemenea, sâmbătă dimineaţă circulaţia cu bacul a fost oprită pe Dunăre, între judeţele Tulcea şi Galaţi. Restricţia s-a impus din cauza desprinderii de la mal a pasarelei de îmbarcare a autovehiculelor pe bacul din localitatea tulceană I.C. Brătianu. Infotrafic precizează că problema va fi remediată în cursul zilei de sâmbătă, prin intervenţia unei macarale plutitoare.

Taguri articol


12