Dueluri de foc la Trofeul “Telegraf”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă și duminică, la Sala Sporturilor

Dueluri de foc la Trofeul “Telegraf”

Eveniment 07 Februarie 2015 / 00:00 17790 accesări

Cele 12 partide care se vor disputa, sâmbătă și duminică, la Sala Sporturilor din Constanța, în cadrul ediției a 24-a a Trofeului “Telegraf” la fotbal în sală, cea mai veche competiţie de acest gen din ţară rezervată veteranilor, vor decide formațiile calificate în sferturile de finală ale turneului principal, precum și semifinalistele din turneul „ultra-old boys”. Confruntările din optimile de finală ale turneului principal ne vor oferi, cu siguranță, meciuri de mare spectacol, ambiția fiecărei echipe fiind aceea de a continua cursa spre marea finală.

În cazul partidelor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 40 de minute regulamentare, vor urma două reprize de prelungiri a câte cinci minute; dacă egalitatea persistă, se va trece la executarea loviturilor de departajare - câte trei jucători de fiecare echipă, iar apoi, în cazul în care scorul continuă să fie egal, fiecare lovitură va fi decisivă. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj.

Neptun TV va transmite duminică seară, de la ora 23.00, înregistrat, disputele Inter Năvodari - Săgeata Stejaru și FC Constanța și Municipal-CFR Constanța, din optimile de finală ale turneului principal.

Turneul este organizat de cotidianul „Telegraf”, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa.

PROGRAMUL PARTIDELOR

Sâmbătă, 7 februarie

ora 19.00: Socep - CFR-Municipal (Gr. G)

Optimi de finală

ora 19.45: Real Constanța - Vulturii Cazino

ora 20.30: Portul Constanța - Perla Murfatlar

Duminică, 8 februarie

ora 9.15: Tomis M.-Jako - Perla Murfatlar (Gr. H)

ora 10.00: Spada - „Tanța și Costel” Medgidia (Gr. H)

ora 10.45: Voința - CS Pompierul (Gr. G)

Optimi de finală

ora 11.30: Macedonia Ovidiu - Victoria Cumpăna

ora 12.15: Tomis Constanța - Intersport-Geanina

ora 13.00: Amicii Constanța - Performer Constanța

ora 13.45: Inter Năvodari - Săgeata Stejaru

ora 14.30: FC Constanța - Municipal-CFR Constanța

ora 15.15: Oportun Mangalia - Cariocas Constanța12