Dulciurile pot fi înlocuite cu această gustare! Te vei simţi minunat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dulciurile pot fi înlocuite cu această gustare! Te vei simţi minunat!

Lifestyle 04 Iulie 2017 / 15:11 763 accesări
Sursa foto: thesmartcuisine.com

Sursa foto: thesmartcuisine.com

Atunci când vrei să trăiești sănătos, nu este neapărat nevoie să renunți la orice viciu. Însă le poți înlocui pe cele ce te deranjează și pe cele ce dăunează organismului tău și stării sale de bine. Așa s-a întâmplat în cazul poveștii pe care dorim să ți-o împărtășim azi.

Cu ce poți înlocui dulciurile pentru a te asigura că rămâi sănătos și că-ți iei gustarea între mese?

Una dintre cele mai căutate gustări între mese o reprezintă semințele chia. Asta deoarece ele sunt foarte sănătoase, sunt și sățioase și te fac să îți păstrezi echilibrul și energia întreaga zi, deoarece aceste porții de miracol sunt pline de nutrienți și fibre. Aceste produse sunt 100% naturale, așa încât merită să încerci.

Cum poți începe să consumi acest produs miraculos?

Poți cumpăra semințele și începe să le consumi în loc de gustări între mese, așa încât să te asiguri că nu iei mai mult decât doza normal indicată de specialiști. Însă din aceste produse poți realiza și un minunat desert. Budinca de chia este unul dintre cele mai sănătoase deserturi. Plină de vitamine și nutrienți, datorită semințelor, amestecată cu arome care mai de care mai fermecătoare, datorită mixului de fructe adăugat, și plină de savoare, datorită iaurtului proaspăt, budinca de chia nu ar trebi să lipsească de pe masa ta.

La fel s-a întâmplat în cazul multor oameni. Iată care au fost rezultatele, după doar câteva luni de consum al semințelor chia!

Care sunt rezultatele după doar 2 - 3 luni?

Eliminând obișnuințele nesănătoase din viața ta și adăugând un pic de culoare gustărilor tale, vei putea să te simți mult mai bine și să fii mult mai vioi zilnic. Semințele chia te ajută, prin reglarea metabolismului și prin prezența acizilor ce luptă împotriva radicalilor liberi, reprezentând astfel un scut împotriva cancerului. Semințele chia reprezintă una dintre cele mai sănătoase modalități de tratament naturist din zilele noastre. Profită și tu de aceste beneficii!

Taguri articol


12