Echipa ideală a deceniului în Liga 1

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / CASA Liga 1

Echipa ideală a deceniului în Liga 1

Sport 09 Aprilie 2020 / 15:47 1227 accesări

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România a anunţat faptul că începând de joi, 9 aprilie, fanii pot vota pe pagina oficială de Facebook jucătorii care vor alcătui echipa deceniului în primul eşalon al fotbalului din ţara noastră.

„Alegem împreună echipa deceniului (ediţiile 2010/11-2019/20)”, aceasta este marea provocare pe care Liga Profesionistă de Fotbal o propune în aceste zile!

„Începând din 9 aprilie, LPF publică pe pagina de Facebook două nume de jucători pentru fiecare post.

Sunt selectaţi cei mai reprezentativi din ultima decadă, principalele criterii fiind titlurile câştigate şi aportul adus de aceştia la cucerirea trofeelor. Mai departe, decizia finală va aparţine fanilor, care vor avea posibilitatea de a alege, rezultatul votului fiind cel care va stabili titularul în echipa ideală!

Echipa ideală (4-4-2):

Portar:

Fundaşi:

Mijlocaşi:

Atacanţi:

Antrenor:

Echipa va fi completată zilnic, în funcție de votul domneavoastră. Începând cu postul de portar și sfârșind cu antrenorul acestei formații virtuale”, informează site-ul www.lpf.ro.

Alegem împreună echipa deceniului (ediţiile 2010/11-2019/20)

Portar: Ciprian Tătărușanu (34 ani, două titluri) vs. Giedrius Arlauskis (32 ani, de trei ori campion în ultimul deceniu)12