Ediție specială Gala Urban Legend 06 Super Pro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Duminică seară, la Sala Sporturilor

Ediție specială Gala Urban Legend 06 Super Pro

Sport 13 Decembrie 2018 / 15:29 2413 accesări

Mihai Isop

Mihai Isop

Mădălin Crăciunică

Mădălin Crăciunică

Ionuţ Bodilcu

Ionuţ Bodilcu

Cristian „The Legend” Stoica

Cristian „The Legend” Stoica

Mădălin Pîrvulescu

Mădălin Pîrvulescu

Eduard Chelariu

Eduard Chelariu

Iubitorii sporturilor de contact vor putea urmări duminică seară, la Sala Sporturilor din Constanţa, începând cu ora 20.00, Gala Urban Legend 06 Super Pro, una specială, care va cuprinde 15 confruntări, cinci pe reguli de MMA Strike, nouă pe reguli de K1, precum și un meci de box, în care va evolua constănțeanul Ionuț Bodilcu, fostul medalit mondial și campion național revenind în ring după o pauză de zece ani. Promotorul şi fondatorul galei, Mihai Isop, așteaptă încă o gală de succes, mai ales după implicarea în organizarea evenimentului a biroului de impresariat Super Pro: „Super Pro a garantat un contract și rămâne de văzut pe cine va alege. Sper să fie un băiat de la Academia Urban Legend, iar dacă nu va fi, ne vom bucura că cel ales a pornit din Gala Urban Legend”. Mihai Isop a mai anunțat că ediția din vara anului viitor s-ar putea desfășura la Londra.

Cinci dintre sportivii care vor urca în ring au participat joi la conferinţa de presă premergătoare galei, cu toţii dorind să încheie învingători duelurile programate duminică.

„Sunt bucuros că voi lupta în Constanța, unde nu am mai luptat de doi ani de zile. Sper să ridic sala în picioare. Sunt pregătit și sunt sigur că voi câștiga meciul” - Mădălin Crăciunică (Academia Urban Legend Constanţa).

„Sunt pregătit. Vreau să fac un meci spectaculos și să încânt publicul. Deocamdată nu mă gândesc să particip la meciuri de K1. Voi vedea anul viitor” - Ionuţ Bodilcu (Academia Urban Legend Constanţa).

„La ultima conferință de presă am vorbit mult și nu a ieșit așa cum ar fi trebuit. Acum voi vorbi în ring. Prietenii sunt lungă mine, suporterii s-au cam înjumătățit” - Cristian „The Legend” Stoica (AcademiaUrban Legend Constanţa).

„Mă simt pregătit și aștept să văd ce îmi va oferi adversarul. Îmi voi cunoaște adversarul sâmbătă, la cântar, și duminică, în ring” - Mădălin Pîrvulescu (Sharks Gym Bucureşti).

„M-am antrenat, sunt gata să fac spectacol. Nu cunosc adversarul probabil o să-l învăț puțin kick-box” - Eduard Chelariu (Sharks Gym Constanța).

Sâmbătă va avea loc cântarul oficial, cu participarea sportivilor care vor urca duminică în ring.

PROGRAMUL GALEI DE DUMINICĂ - K1 Principal fight card:

-70 kg: Cosmin Grosu - Ştefan Orza

-60 kg: Aurel Ghiță - Cornel Costea

60 kg: Nicolae Cocoș - Edi Jipeanu

+95 kg: Yusuf Gungoren - Beadin Amet

+95 kg: Alex Hrișcă - Vlad Ungureanu

80 kg: Eduard Radu - Vasile Amariței

MMA Strike - 80 kg: Robert Alexandru - Daniel Onete

65 kg: Ionuț Nicola - Kathitziotis Neofytos

95 kg: Alexandru Panțuru - Mădălin Pîrvulescu

Title Fight - 67 kg: Alin Tănăsoiu - Aurel Răsteanu

Title Fight - 72 kg: Adrian Predoiu - Cătălin Miron

BOX - 95 kg: Nicolae Garbuz - Ionuț Bodilcu

K1 Principal fight card - 71 kg: Daniel Roibu - Mădălin Crăciunică

75 kg: Alexandru Oloinic -Eduard Chelariu

Main event - 75 kg: Rayko „The Lion” Levițchi - Cristian „The Legend” Stoica12