Elena Zaharia (CSM Constanța), vicecampioană mondială la tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Elena Zaharia (CSM Constanța), vicecampioană mondială la tenis de masă

Sport 04 Decembrie 2023 / 08:56 914 accesări
Foto: facebook, CSM Constanța

Foto: facebook, CSM Constanța

Elena Zaharia de la CSM Constanța a câştigat, duminică, medalia de argint la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă.

Elena Zaharia a eliminat patru sportive valoroase printr-un joc solid, pentru a disputa finala probei. În semifinale, Zaharia trecuse de o altă chinezoaică, Yi Xu, cu 4-2 (11-9, 13-11, 10-12, 11-6, 8-11, 11-9).

Sportiva antrenată de Viorel Filimon a avut un parcurs senzațional, reușind să treacă de slovena Sara Tokic, japoneza Rin Mende și sud-coreeanca Park Gahyeon (nr.8 mondial)! Felicitări, Elenei și staff-ului din care mai fac parte antrenoarea Liliana Sebe și psihologul Mioara Șincan!, scrieCSM Constanța pe pagina de facebook.

În finală, în faţa titlului a stat Kuai Man (China), principala favorită a probei şi sportiva deja medaliată la nivel de seniori, cu bronz mondial în proba de dublu mixt. Finala Zaharia – Kuai Man s-a încheiat 0-4 (3-11, 11-13, 5-11, 5-11).

Argintul câştigat de Elena Zaharia este cel mai bun rezultat înregistrat de România la Mondialele de juniori.Ştiri recomandate

12