Elena Zaharia, triplă campioană națională la tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Elena Zaharia, triplă campioană națională la tenis de masă

Sport 02 Mai 2017 / 18:31 1320 accesări
Constănțenii Elena Zaharia și Emir Culpedin sunt cei mai valoroși juniori 2 din România!

Constănțenii Elena Zaharia și Emir Culpedin sunt cei mai valoroși juniori 2 din România!

Localitatea timișeană Dumbrăvița a găzduit în perioada 28-30 aprilie Campionatele Naționale individuale de tenis de masă, competiție rezervată juniorilor și junioarelor 2 (sportivi născuți în 2002 și mai mici). Sportivii legitimați la CS Farul Constanța au avut comportări meritorii, reușind să cucerească un total de 11 medalii.

Cu trei medalii de aur, Elena Zaharia a devenit performera competiției, ea câștigând toate probele la care a concurat! A devenit campioană națională la simplu feminin, la dublu feminin, alături de Camelia Mitrofan, colega ei de club, și la dublu mixt (alături de Andrei Tomică, de la CS Pristavu Cîmpulung Muscel).

Denisa Urîtu a ocupat locul 2 la dublu feminin (alături de Cristina Dumitrescu, de la Romgaz Mediaș), iar Camelia Mitrofan s-a clasat pe locul 3 la dublu mixt (alături de Bogdan Iacob, de la CS Pristavu Cîmpulung Muscel). A patra reprezentantă a clubului constănțean, Claudia Caragea, a obținut două medalii de bronz, la dublu feminin, alături de Alexandra Holbură, colega sa de club, și la dublu mixt, alături de Daniel Manu, colegul său de club.

La masculin, Emir Culpedin a devenit campion național la simplu, medalie de aur la care a mai adăugat un bronz la dublu masculin, unde l-a avut ca partener pe Vlad Buglea, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“. Felicitări sportivilor constănțeni și celor care îi antrenează, Viorel Filimon, Elena Sebe, Ana-Maria Sebe, Iulia Caragea și întregul colectiv tehnic al secțiilor de tenis de masă de la CS Farul și de la LPS „Nicolae Rotaru“!12