Elizabeta Samara părăseşte Farul pentru Steaua București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
CS Farul Constanța a pierdut o potențială participantă la Jocurile Olimpice din 2020!

Elizabeta Samara părăseşte Farul pentru Steaua București

Sport 27 Iunie 2017 / 17:43 2654 accesări

Cea mai bună jucătoare română de tenis de masă a momentului, Elizabeta Samara, s-a transferat de la Clubul Sportiv Farul Constanța la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, a anunțat marți gruparea din Capitală. Samara este multiplă campioană europeană, având în palmares următoarele titluri:

- 2005 cu echipa României

- 2009 și 2012 la dublu feminin

- 2011 și 2012 la dublu mixt

- 2015 la simplu

Jucătoarea constănțeană a reprezentat România, cu rezultate foarte bune, atât la Campionatele Mondiale, cât și la Jocurile Olimpice. De asemenea, ea a câștigat și Liga Campionilor cu echipele de peste hotare la care a fost legitimată, cum ar fi Fenerbahce Istanbul (Turcia) sau Metz TT (Franța). Recent, Eliza a câștigat titlul național pe echipe în Franța, cu Metz, după care a ales să revină în țară.

„Eliza și-a făcut pe deplin datoria față de clubul nostru și țin să îi mulțumesc public pentru asta. Este multiplă campioană și medaliată europeană, participantă la mai multe ediții de Campionat Mondial sau Jocuri Olimpice. Este firesc să își dorească mai mult pe plan profesional, dar și din punct de vedere financiar”, a declarat Ilie Floroiu, director executiv la CS Farul Constanța.12