„Este Gheorghe Hagi cel mai mare jucător din istoria lui Galatasaray?”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional „Este Gheorghe Hagi cel mai mare jucător din istoria lui Galatasaray?”
Sport 15 Septembrie 2019 / 07:42 364 accesări 1 comentariu

Întrebarea lansată pe pagina de facebook a UEFA Champions League „Este Gheorghe Hagi cel mai mare jucător din istoria lui Galatasaray?“ a primit peste 20.000 de aprecieri, a generat peste 2.500 de comentarii și a fost distribuită de peste 2.000 de ori.

La unison, fanii din întreaga lume și în special cei ai formaţiei Galatasaray Istanbul au răspuns într-un singur mod, amintindu-și și bucurându-se în același timp de momentele unice oferite de Gheorghe Hagi în tricoul „Cim Bom Bom”.

Actualul manager tehnic al echipei FC Viitorul Constanța le-a mulțumit acestora și îi asigură că îi vor fi mereu în suflet pentru toate clipele fantastice trăite împreună.

„Mi-aș dori să ne mai putem bucura de noi succese împreună pe unul dintre cele mai frumoase și vulcanice stadioane din Europa”, a fost mesajul lui Gheorghe Hagi pentru fanii „Cim-Bom-Bom”.

Loading...

1 comentariu

ady 08:01:24 / 16 Septembrie 2019
mereu si mereu

Omul asta e obsedat de esecuri ,nerealizari ,faftul ca nu il baga nimeni in seama ,fiisu nu face nimic nicaieri ,miine poiimiine trebuie sa-l rescumpere iara .Plateste la greu presa sa scorneasca niste gogosi despre el uitind ca la ce repede se poate verifica informatia astazi minciuna nu are piciare lungi.Cit a fost cea mai lunga perioada de antrenor la Galatasaray ?....de fiecare data turcii i-au dat papucii.Devine enervant sa tot dai din coate sa te bage cineva in seama si sa o spunem pe aia dreapta : a fost adevarat un jucator bunicel care suta cu un singur picior dar asta nu se transmite ereditar.Sint multi alti jucatorii romani fenomenali de care nu se scrie nimic ptr ca nu au cu ce sa platesca corifeii laudatori.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2109 secunde