Eurodeputatul PSD Ţapardel: „Iohannis duce cinismul pe cele mai înalte culmi”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Eurodeputatul PSD Ţapardel: „Iohannis duce cinismul pe cele mai înalte culmi”
Politică 06 Martie 2019 / 18:00 1164 accesări 4 comentarii

Eurodeputatul PSD Claudia Ţapardel a afirmat, miercuri, că preşedintele Klaus Iohannis „duce cinismul pe cele mai înalte culmi”, iar prin retrimirea bugetului la Parlament urmăreşte blocarea Guvernului. „Curtea Constituţională a respins obiecţia de neconstituţionalitate ridicată de preşedintele Klaus Iohannis împotriva legii bugetului de stat pe 2019. În ciuda deciziei CCR, şeful statului continuă în mod cinic războiul cu românii şi decide să retrimită bugetul la Parlament, cu efecte devastatoare la adresa României. Nimeni şi nimic nu pare să nu-l mai oprească pe Klauss Iohannis din tentativa sa de a arunca ţara în haos. Nici măcar judecătorii CCR nu au reuşit să îl convingă pe Iohannis că trebuie să promulge cea mai importantă lege a acestei ţări, fără de care românii nu pot primi pensii şi salarii mărite şi fără de care România nu se poate dezvolta. Este tot mai clar că preşedintele Iohannis, care duce cinismul pe cele mai înalte culmi, are propria agendă publică, iar pe această agendă se află un singur punct: blocarea guvernului", a declarat Claudia Ţapardel, printr-un comunicat de presă remis, miercuri, MEDIAFAX. Ea a adăugat faptul că cel mai grav lucru este că şeful statului mai vrea un mandat, argumentând că acesta este un preşedinte "mai toxic" decât Traian Băsescu. „Din păcate, preşedintele Klaus Iohannis va rămâne în istoria României ca un preşedinte chiar mai toxic decât Traian Băsescu. Nici măcar Băsescu nu bloca Guvernarea, aşa cum o face Iohannis, iar cel mai grav lucru este că actualul şef al statului mai vrea un mandat la Cotroceni. Din fericire, România va avea un alt preşedinte la sfârşitul acestui an, un preşedinte care să pună pe primul loc dezvoltarea ţării şi care să nu ducă războaie împotriva propriilor cetăţeni”, a conchis eurodeputatul PSD.

Loading...

4 comentarii

Dicu 08:08:10 / 07 Martie 2019
Haoleu , mancati-as !

Fata bulibasei Tapardel , ca la usa cortului , isi ridica poalele peste scafarlie , pentru ca romarlanii ar fi in suferinta cronica ... Panarama din PSD , amplifica tigania caracteristica gagiilor din clanul nebunaticilor Draknea si Tariceanu ! Lua-i-ar Benga ...

Răspunde | Raportează | | |+12
WC suspendat 09:46:59 / 07 Martie 2019
DEMIS..

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS in afara constituției.

Nu cinism ?la elefanți. ? 11:47:27 / 07 Martie 2019
IDIOȚENIE MAI POTRIVIT

SCOPUL scuza interesul MAFIOT al lui WC JOHANIS..Că mor Oamenii nevinovați lui i se rupe.. BLOCAREA BUGETULUI ÎNSEMNA CONDAMNAREA LA MOARTE A MILIOANE DE ROMÂNII CARE SÂNT DEPENDENȚI DE UN TRATAMENT UM MEDICAMENT . Cinism ? Mai degrabă un act de înaltă trădare ,de genocid la adresa românilor... Guvernul MEU al lui e mai presus de TOT.

PANSESLUTA CĂȚEAUA COCOȘATĂ 11:53:17 / 07 Martie 2019
FANATIK spurcat PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Unde a ajuns fanatismului celor care se bucură că NU AVEAM BUGET !!!!..CA MOR OAMENII că nu vor mai fi BANII PT SALARII ȘI Pensii . Alocații... INVESTIȚII URA SĂLĂȘLUIEȘTE IN ARICI PANSAȚI CARE SUSȚIN PDL PNL CIUMA NEAGRĂ...EI NU RESPECTĂ VOTUL DEMOCRATIC PRIN CARE O MAJORITATE ALEASĂ DE POPOR ESTE ÎMPIEDICATĂ SA GUVERNEZE .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1989 secunde