Exclusiv Auto, noul partener service Volkswagen din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv Auto, noul partener service Volkswagen din Constanța
Social, Tehnologie, Lifestyle 31 Octombrie 2019 / 13:30 1607 accesări 0 comentarii

Începând cu luna octombrie anul curent, Exclusiv Auto a devenit, oficial, partener service autorizat pentru marca Volkswagen, obținând astfel certificarea importatorului Porsche România pentru reparații service autorizate Volkswagen.

“Volkwagen SERVICE se alătură brandurilor deja aflate în portofoliul nostru - SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das Welt Auto, din județele Constanța și Alba Iulia. Avem o experiență de aproape 5 ani ca distribuitor al celui mai mare importator auto din România, iar grupul Exclusiv Auto este în acest domeniu de peste 12 ani.

Experiența auto ne ajută cu ocazia fiecărei mărci noi pe care o adăugăm în portofoliul nostru, suntem foarte bine pregătiți pentru partea de after sales, service-ul nostru fiind dotat cu aparatură nouă, de ultimă generație.

Ne dorim să mergem pe aceeași linie ca și până acum, mereu orientați către clienți, și să fim un partener de drum de nădejde pentru aceştia” a declarat Laura Rota, manager Exclusiv Auto.

Posesorii de Skoda, Seat și Volkswagen sunt așteptați la sediul Exclusiv Auto din Constanța, strada Dumbrăveni, nr. 70 (sens giratoriu Tomis Plus), pentru a beneficia de calitatea serviciilor noastre complete: mecanică, electrică, lucrări garanție și reparații daune, dar și de prețuri și pachete de service foarte avantajoase!

Exclusiv Auto, dealer autorizat Seat, Das Welt Auto și partener service Skoda și Volkswagen.

Str. Dumbrăveni, nr. 70, Constanța (în sensul giratoriu de la Tomis Plus)

Tel: 0241.54.54.99

Email: office@exclusivauto.ro

www.exclusivauto-enb.roŞtiri recomandate

Se redeschid mall-urile!
Se redeschid mall-urile! 5006 accesări
Pagina a fost generata in 0.1521 secunde