Făgădău și ai lui coboară printre plebeii Constanței. Aleg autobuzul pentru o zi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Făgădău și ai lui coboară printre plebeii Constanței. Aleg autobuzul pentru o zi
Administrație 21 Aprilie 2019 / 17:17 2349 accesări 6 comentarii

Pentru că tot suntem în apropierea unor alegeri, moment propice pentru pregătirea terenului pentru localele de anul viitor, șefii administrației locale din Constanța au început să se dea mai tare în spectacol. Mai exact, primarul Decebal Făgădău și viceprimarii Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu au decis, pentru o zi, să coboare printre amârâții de navetiști constănțeni și să meargă cu... autobuzul. Spun ei că, în acest fel, promovează cea mai nouă campanie a Primăriei, „Alege autobuzul”, și probabil că vor să demonstreze că și șmecherii orașului pot circula cu mijloacele de transport în comun.

„Luni, 22 aprilie, angajații Primăriei Municipiului Constanța, cei ai structurilor subordonate, împreună cu primarul Decebal Făgădău și viceprimarii Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu aleg autobuzul! Demersul angajaților municipalității se încadrează în campania cu același nume, demarată la începutul acestei săptămâni în care toți cei menționați se vor deplasa cu mijloacele de transport în comun la și de la sediile instituțiilor unde își desfășoară activitatea. „Alege autobuzul“ este o campanie civică derulată de Primăria municipiului Constanța și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța“, în cadrul proiectului „PORTIS (PORT-Cities: Innovation for Sustainability) - Dezvoltare durabilă prin inovare“, ce are ca scop promovarea transportului public, integral restructurat prin înnoirea bazei cu mașinile ISUZU Euro 6, și încurajarea locuitorilor municipiului Constanța în alegerea autobuzelor RATC în detrimentul autoturismelor personale. Campania este parte integrantă a obiectivului general al actualei administrații constănțene, care vizează aerisirea bulevardelor și a străzilor principale prin fluidizarea întregului flux de transport, după conceptul - „omul înaintea mașinii”. Amintim tuturor persoanelor care se vor alătura campaniei „Alege autobuzul“ că tariful pentru o călătorie este de 1.50 lei, cost care poate fi achitat fie prin achiziționarea unui bilet de la punctele de vânzare situate în vecinătatea stațiilor, fie prin SMS cu textul L (pentru linie), ORA (valabil pentru o oră), ZI (valabil pentru o zi) sau S (valabil pentru o săptămână), pentru titlul de călătorie dorit, la numărul scurt: 7475”, arată un comunicat al Primăriei Constanța. Suntem curioși cum va fi experiența pentru mai-marii urbei, cât vor aștepta în stații, de ce condiții și pasageri se vor lovi, cât de înghesuiți vor sta și așa mai departe.

Loading...

6 comentarii

hmm 20:00:04 / 21 Aprilie 2019
hmm

Mai da-i dracu...

Florin 21:44:33 / 21 Aprilie 2019
alege autobuzul

TEATRU .Vin alegerile. Oare cine le deconteaza biletele ????Sau SMS-urile ??? Oare ne cred asa de inbecili ???Votati " psd ".

Animalelor 05:13:47 / 22 Aprilie 2019
Psd uraste constantenii

De ani de zile, 2-43, 43 M si 43 C merg lipite, una in spatele alteia. Dupa aceea nu mai trece niciuna 20-25 min. De multe ori se unesc si cu 42. E o bataie de joc. Soferii sunt oligofreni in majoritate. Sunt batrani, nervosi, stresati, obositi, nu au rabdare, vorbesc la telefon, nu folosesc oglinzile pt a vedea cine si cand urca. Exemplu : in Bucuresti intr- un autobuz RATB a urcat un handicapat in carut cu insotitorul. Soferul a venit la usa respectiva si a intrebat pe insotitor unde vor cobora pt a sti sa mentina usile deschise mai mult timp la statia respectiva. Si in Bucuresti e trafic f mare de masini, dar RATB circula civilizat, bine, nu sunt pr. Nu am vazut autobuze lipite unele de altele, iar frecventa lor este f mare.

Ionut 07:06:26 / 22 Aprilie 2019
Atentie!

Atentie mare la buzunare, constanteni! Azi vom avea mai multi hoti in autobuze decat de obicei.

zic 09:08:30 / 22 Aprilie 2019
tra la la

un destept Mazare, a scos troleibuzele si tramvaile spatioase si ne-a adus autobuze sa mirosim carburant si sa fim ingramaditi, acum altul si mai destept aduce alte autobuze si mai mici ca cele de dinainte pentru a sta lipiti corp la corp, sa ne indragostim calatorii intre noi probabil. Bag ceva in campaniile ratc si in politica lor

eu 08:00:12 / 24 Aprilie 2019
Pentru Animalelor

muta-te in Bucuresti.. RATB-ul e jalnic.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1552 secunde