Fanii dinamovişti au aprins torţe în staţiunea Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înaintea partidei Viitorul - Dinamo

Fanii dinamovişti au aprins torţe în staţiunea Mamaia

Sport 02 Iulie 2020 / 10:02 750 accesări

Joi seară, de la ora 20.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), pe stadionul „Central” al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, se va disputa partida dintre FC Viitorul Constanţa şi Dinamo Bucureşti, din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1 la fotbal. Cum prezenţa spectatorilor în tribune este interzisă, fanii echipei Dinamo s-au deplasat miercuri seară în staţiunea Mamaia, la hotelul unde s-a cazat formaţia bucureşteană, pentru a discuta cu jucătorii. Echipa de Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanţa a fost nevoită să intervină în momentul în care au fost aprinse torţe, dialogând cu suporterii dinamovişti, care au părăsit zona după aproximativ zece minute.

„Aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal Dinamo au venit de la București pentru a-şi susține favoriții și au scandat cu jucătorii. Câțiva suporteri au aprins torțe, moment în care echipa de dialog a Grupării Mobile le-a adus la cunoștință că trebuie să înceteze această activitate. Au înțeles și în aproximativ zece minute aceștia au părăsit zona.

Echipa de fotbal este cazată la un hotel din apropierea stațiunii Mamaia. În acest moment se identifică persoanele pentru aplicarea măsurilor legale”, a fost comunicatul postat pe pagina de Facebook Jandarmeria Mobilă Constanţa.12