Fără mulţi titulari, Viitorul speră într-un rezultat favorabil la Iaşi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 9-a

Fără mulţi titulari, Viitorul speră într-un rezultat favorabil la Iaşi

Sport 31 Octombrie 2020 / 22:38 1954 accesări
Ion Gaztanaga și Virgil Ghiță (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

Ion Gaztanaga și Virgil Ghiță (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

FC Viitorul Constanţa va disputa duminică, 1 noiembrie, de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus), în deplasare, întâlnirea cu Politehnica Iași, din etapa a noua a Ligii 1 la fotbal. Din păcate, formaţia constănţeană nu se va putea baza pe foarte mulţi jucători de bază, fie din cauza accidentărilor, fie din cauza Covid-19.

„Cred că va fi un meci dificil. Au o echipă bună. Este o bună ocazie să obţinem cele trei puncte şi să urcăm în clasament. Dacă vom juca bine vom putea câştiga meciul. Echipa mă ajută mult. Consider că am făcut o alegere bună venind aici şi pot progresa. Este adevărat că ne lipsesc foarte mulţi jucători, dar lotul este numeros şi oricine poate juca şi acum este momentul să demonstreze şi cred că putem câştiga cu Poli Iaşi” - Ion Gaztanaga.

„Va fi un meci greu ţinând cont de condiţiile pe care le avem acum, dar cred că întotdeauna am făcut un meci bun cu cei de la Iaşi şi cred că vom face un meci bun şi acum. Îi cunoaştem foarte bine. Sunt foarte mulţi absenţi, dar noi avem un lot bun, omogen şi cred că cine va intra îşi va face treaba foarte bine. Cred că sunt pregătit pentru acest meci. Cred că de la meci la meci ne vom reveni” - Virgil Ghiță.

„De când antrenez această echipă avem un singur obiectiv: să câştigăm fiecare meci. Având în vedere condiţiile în care vom juca vom încerca să evoluăm cât mai bine. Toate echipele suferă din cauza pandemiei de coronavirus. Este dificil fără 12-13 fotbalişti, dar asta e situaţia. Dar trebuie să păstrăm spiritul echipei, să rămânem concentraţi asupra meciului şi singurul nostru obiectiv la Iaşi este obţinerea celor trei puncte. Trebuie să jucăm cât mai bine” - Ruben de la Barrera, manager FC Viitorul.12