Farista Elena Zaharia a câștigat Cupa României la tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farista Elena Zaharia a câștigat Cupa României la tenis de masă

Sport 31 Ianuarie 2017 / 17:46 741 accesări
Elena Zaharia s-a impus în Cupa României pentru junioare 2

Elena Zaharia s-a impus în Cupa României pentru junioare 2

La Bistrița, în perioada 27-29 ianuarie, s-a desfășurat Cupa României la tenis de masă pentru juniori 1 și juniori 2, individual. CS Farul Constanța a cucerit cinci medalii, reușind să urce trei jucătoare pe podium la junioare 2: Elena Zaharia (aur), Denisa Urîtu (argint) și Camelia Mitrofan (bronz)! Denisa Urîtu a obținut o medalie de bronz și la junioare 1. La masculin, faristul Emir Culpedin a cucerit medalia de argint la juniori 2. În total, Farul a participat la Cupa României cu patru fete și trei băieți, sportivi antrenați de Viorel Filimon, Elena Sebe și Stelian Hașoti.

Cu trei medalii, toate la juniori 1, s-au întors de la Bistrița și sportivii de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, care au aceiași antrenori ca și jucătorii de la Farul. Mihaela Plăeașu și Paul Mladin au cucerit medalii de argint, iar Andreea Postudor a obținut bronzul.

La Constanța, în perioada 3-5 februarie, sunt programate Campionatele Naționale de tenis de masă pe echipe, competiție rezervată juniorilor și junioarelor 2 (sportivi născuți în 2002 și mai mici). Se va juca în sala de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“: vineri și sâmbătă vor avea loc câte două reuniuni, iar duminică reuniunea a cincea și festivitatea de premiere.

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat că în perioada 2-5 februarie, la Soci (Rusia), se desfășoară Campionatele Europene U-21, la care România va fi reprezentată de Adina Diaconu, Andreea Dragoman și Elena Zaharia (CS Farul Constanța), la feminin, respectiv de Cristian Pletea (Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța), Rareş Sipos și Alexandru Manole, la masculin.12