FashionTv a desemnat cele mai frumoase fete din Costinești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

FashionTv a desemnat cele mai frumoase fete din Costinești

Monden 28 Iulie 2015 / 00:00 2072 accesări

FashionTv România a organizat în weekend Concursul „Miss Fashiontv Vox Maris 2015” care a avut loc la Costinești, la complex Vox Maris. La acest eveniment au participat concurente din stațiunea Costinești dar și de pe tot litoralul românesc. După concurs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a avut loc petrecerea Fashiontv Party, unde au fost oferite premii ce au constat în ținute extravagante și accesorii Fashiontv, dar și vacanțe pe litoralul românesc. De asemenea, în aceeași noapte, au avut loc prezentări de modă cu ultimele colecții marca Fashiontv.

ÎN AUGUST, LA MAMAIA, IAR ÎN 2016, LA CANNES Câștigătoarele concursului de la Costinești vor participa la concursurile internaționale organziate de FashionTv România: în luna august la Mamaia, la Miss Fashiontv Black Sea și apoi în septembrie în Singapore și Istanbul, în octombrie în Bangkok și în noiembrie în Dubai. Finala Miss FashionTv va avea loc la Cannes, în perioada Festivalului Internațional de Film, 2016.

Modelele câștigătoare ale Concursului Miss FashionTv Vox Maris 2015 sunt: Miss Vox Maris - Cristina Cobzac, Miss Popularitate - Alexandra Teodor, Miss Fotomodel - Alice Nistorov, Miss Catwalk - Oana Ghiță, Miss Star - Loredana Ciulei, Miss Turism - Mădălina Delca și Miss Costinești - Monica Bărbulescu.

Taguri articol


12