FC Farul, cu gândul la al doilea succes consecutiv

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a

FC Farul, cu gândul la al doilea succes consecutiv

Sport 04 Septembrie 2020 / 23:26 834 accesări
Ianis Zicu, antrenor principal FC Farul: „Este primul meci acasă și trebuie să obținem cele trei puncte”

Ianis Zicu, antrenor principal FC Farul: „Este primul meci acasă și trebuie să obținem cele trei puncte”

Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 14.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport), FC Farul Constanţa va întâlni, în etapa a doua a eşalonului secund, pe teren propriu, pe Aerostar Bacău. După victoria din prima etapă de la Ploiești, scor 2-1, jucătorii Farului sunt decişi să obţină al doilea succes consecutiv în actualul sezon.

„M-am acomodat foarte bine, cred că s-a văzut în meciul de la Petrolul. A fost o victorie binemeritată, am debutat cu dreptul și asta contează cel mai mult. Un meci foarte greu, ținând cont că am jucat la Ploiești marți seara. Acum jucăm sâmbătă, dar nu cred că este o problemă. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai bine, pentru că a fost o lipsă de meciuri și cred că băieții joacă acum la un nivel foarte bun” - Simon Măzărache.

„O partidă importantă pentru noi. Este primul meci acasă și trebuie să obținem cele trei puncte pentru că aceste este scopul nostru. Așa cum am spus, în această perioadă, lucrurile sunt egale. Joci acasă sau în deplasare, nu contează. Băieții simt că oamenii din oraș le sunt aproape. Lucrul acesta îi face să fie mult mai motivați, mult mai responsabili și cred eu că putem să facem o echipă foarte bună la Constanța, așa cum am spus și anul trecut, care să fie greu de bătut și care să-și propună la fiecare meci să câștig” - Ianis Zicu, antrenor principal FC Farul.

Programul celorlalte meciuri ale etapei -

Sâmbătă, 5 septembrie, ora 11.00: Turris Oltul Tr. Măgurele - Metaloglobus București

Concordia Chiajna - Unirea 04 Slobozia

Dunărea Călărași - ACS Fotbal Comuna Recea

ora 17.30: Rapid Bucureşti - Pandurii Lignitul Tg. Jiu (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport)

ora 20.00: AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - FC Universitatea Craiova 1948 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport)

Duminică, 6 septembrie, ora 13.00: CSM Reșița - Petrolul Ploieşti (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport)

ora 18.30: CS Mioveni - Gloria Buzău (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport)

Luni, 7 septembrie, ora 18.30: Universitatea Cluj - ASU Politehnica Timișoara (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport)

Marţi, 8 septembrie, ora 17.00: Viitorul Pandurii Tg. Jiu - CSM Slatina (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport)

Ripensia Timișoara stă în această etapă.12