FC Farul va juca la Cernavodă, în Cupa României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Miercuri, de la ora 14.30

FC Farul va juca la Cernavodă, în Cupa României

Sport 20 Octombrie 2020 / 14:18 2159 accesări
Obiectivul Farului este calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei

Obiectivul Farului este calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei

FC Farul Constanţa va debuta miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30, în sezonul 2020-2021 din Cupa României la fotbal. În turul al patrulea al competiției, FC Farul va evolua în deplasare, pe stadionul “Trust” din Cernavodă, împotriva formaţiei locale Axiopolis, ocupanta locului secund din Seria a 3-a a Ligii a 3-a.

„Din punctul meu de vedere, obiectivul este să mergem mai departe, dar nu o să pot să aliniez cea mai bună echipă pe care o gândesc eu ca antrenor. O să fiu nevoit să folosesc jucători care au jucat mai puțin, jucători tineri. Să sperăm că vom reuși să trecem cu bine peste această partidă, să câștigăm, să fim sănătoși, astfel încât la meciul cu Chiajna, de sâmbătă, să fim pregătiți cu toții pentru a obține trei puncte”, a declarat antrenorul principal al Farului, Ianis Zicu. Cele două echipe s-au întâlnit în această vară, într-un meci amical disputat la Constanța, scorul final fiind 1-1 (Al. Stoica 8 / L. Gheorghe 14).

Pentru fundașul Iulian Carabela va fi un meci special, jucătorul Farului urmând să evolueze în orașul natal, împotriva formaţiei la care a început să practice fotbalul. „Un meci destul de greu. Chiar dacă este o echipă din liga a treia, are jucători foarte buni. Nu poți compara meciurile amicale cu cele oficiale. Pentru mine este un meci special, pe terenul unde am debutat în fotbal, în liga a patra. Obiectivul este să mergem mai departe în Cupa României”, a spus Carabela.12