FC Viitorul a plecat în Slovenia, pentru al doilea cantonament din această vară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

FC Viitorul a plecat în Slovenia, pentru al doilea cantonament din această vară

Sport 23 Iunie 2017 / 17:30 836 accesări

După un prim stagiu de pregătire efectuat în Turcia, campioana României la fotbal, FC Viitorul, a ajuns vineri la prânz în Slovenia, unde va efectua al doilea cantonament al verii, timp de două săptămâni.

Din lot fac parte următorii jucători:

portari - Victor Rîmniceanu, Alexandru Buzbuchi, Arpad Tordai

jucători de câmp - Andrei Dumitraș, Sorin Rădoi, Bogdan Țîru, Robert Hodorogea, Marius Constantin, Kevin Boli, Virgil Ghiță, Cristian Ganea, Dan Panait, Neluț Roșu, Dani Lopez, Sebastian Mladen, Paul Iacob, Doru Dumitrescu, Carlo Casap, Ionuț Vînă, Aurelian Chițu, Florin Purece, George Țucudean, Vlad Morar, Alexandru Stoica, Ovidiu Herea, Alexandru Cicâldău, Alexandru Mățan.

Sâmbătă este așteptat în Slovenia și Dragoș Nedelcu, care săptămâna aceasta a tratat cu FCSB. Romario Benzar și Florinel Coman au primit câteva zile de vacanță în plus și se vor alătura lotului pe 1 iulie, tot în Slovenia. Presa din România a speculat pe seama faptului că FC Viitorul nu i-a luat în Slovenia pe acești trei jucători prin posibilitatea ca ei să părăsească echipa constănțeană, campioana având oferte clare de la alte cluburi.

Comparativ cu lotul care a efectuat cantonamentul din Turcia, noutățile sunt Țîru, Ganea, Tordai, Ghiță, Casap, Mățan și Dumitrescu, care au primit câteva zile de vacanță după încheierea acțiunilor echipelor de seniori și de tineret ale României. În schimb, au rămas la Constanța portarul Cosmin Dur-Bozoancă, Tudor Băluță, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și Robert Grecu.

FC Viitorul va susține în al doilea cantonament patru meciuri de verificare, după cum urmează:

26 iunie: FC Vitorul - NK Celje (Slovenia, locul 5)

29 iunie: FC Viitorul - Dinamo Tbilisi (Georgia, locul 1)

2 iulie: FC Viitorul - FK Krasnodar (Rusia, locul 4)

5 iulie: FC Viitorul - ȚSKA Moscova (Rusia, locul 2)

Adversara din 29 iunie se poate modifica.12