FC Viitorul U19 încearcă minunea la Zagreb

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga Campionilor pentru tineret

FC Viitorul U19 încearcă minunea la Zagreb

Sport 22 Octombrie 2018 / 13:17 588 accesări
Tinerii jucători ai Viitorului vor avea o misiune dificilă în Croația

Tinerii jucători ai Viitorului vor avea o misiune dificilă în Croația

Marți, de la ora 16.00, FC Viitorul va disputa, în deplasare, manșa secundă din primul tur al Ligii Campionilor Under 19, împotriva croaților de la Dinamo Zagreb. Meciul tur, disputat în urmă cu trei săptămâni la Ovidiu, s-a încheiat cu succesul croaților, scor 1-0 (Cuze 37). Partida de la Zagreb va putea fi urmărită în transmisiune directă pe pagina de Facebook a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, meciul urmând să fie produs de Dotto TV, în colaborare cu FC Viitorul. Întâlnirea din Croația va fi arbitrată de o brigadă din Ucraina, frmată din Vitaliy Romanov, Oleksandr Korniyko și Valentyn Kutsev. În tur, la Ovidiu, Dinamo Zagreb a câștigat cu scorul de 1-0.

Învingătoarea dublei manșe dintre FC Viitorul și Dinamo Zagreb va obţinea calificarea în turul al doilea din UEFA Youth League, fază a competiției în care va întâlni cîștigătoarea dublei confruntări dintre Astana (Kazahstan) și Vllaznia (Albania). În tur, Astana s-a impus pe teren propriu, cu 3-1. Returul se va juca miercuri, în Albania.

LA MULȚI ANI, IANIS HAGI!

Căpitanul echipei FC Viitorul împlinește astăzi vârsta de 20 de ani, ocazia cu care clubul constănțean îi urează multă sănătate, bucurii, împliniri și cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru!12