Femeie depistată cu un cuţit la intrarea în Curtea de Apel Constanţa. Venise să amenințe o grefieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Femeie depistată cu un cuţit la intrarea în Curtea de Apel Constanţa. Venise să amenințe o grefieră

Eveniment 30 Mai 2024 / 18:01 664 accesări

O femeie de 53 de ani a fost reținută de jandarmi după ce a fost găsit un cuțit de peste 30 cm în bagajele sale. Femeia intenționa să intimideze o grefieră cu care avea un conflict personal.

Joi, 30.05.2024, în jurul orei 08.30, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa, s-a prezentat o femeie de 53 de ani.

Jandarmul de serviciu a sesizat imediat starea de agitație pe care o avea femeia și a remarcat că aceasta vorbea pe un ton amenințător, așa că a legitimat-o și i-a inspectat bagajele, găsind în sacoșa femeii un cuțit de peste 30 cm lungime.

Femeia a afirmat în fața jandarmului că a venit astfel înarmată ca ”să o sperie” pe o grefieră care lucra la Curtea de Apel și cu care avea un conflict de natură personală, a precizat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa.

Ca urmare a celor constatate, jandarmul din postul de pază a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Echipajul de intervenţie din cadrul jandarmeriei a ajuns rapid la faţa locului iar jandarmii au reținut-o pe femeie și au însoțit-o la sediul jandarmeriei. Ulterior, după întocmirea documentelor de constatare a infracțiunii, aceasta a fost predată lucrătorilor de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile articolului 372 din Codul Penal, aliniatul 3, ” Portul, fără drept, al obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităţilor publice, instituţiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spaţiile rezervate desfăşurării procesului electoral se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă”.Ştiri recomandate

12