Festivalul Dakini deschide sezonul evenimentelor estivale! Unde va avea loc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Festivalul Dakini deschide sezonul evenimentelor estivale! Unde va avea loc

Divertisment 08 Iunie 2018 / 16:32 1763 accesări

Trei săptămâni au rămas până la festivalul care, otrivit organizatorilor, va deschide seria evenimentelor estivale. DakiniFestival 2018 va avea loc pe plaja de la Tuzla, în perioada 27 iunie – 1 iulie, iar aproximativ 120 de artişti internaționali și români vor urca pe scene: Live - Chill Stage, Psytrance Stage și Techno Stage - Telekom Electronic Beats pentru a menține cinci zile și cinci nopți atmosfera de evadare din ritmul vieții cotidiene.

Potrivit organizatorilor, noaptea va răsuna de muzica artiștilor invitați, iar ziua yoghini, healeri și artiști veniți din toate zările vor susține workshopuri. Organizatorii vor asigura participanților o experiență unică, locația în sine fiind una din puținele plaje „virgine“. „Dakini Festival e un eveniment 100% eco, iar valorile transmise prin acesta sunt în strânsă concordanță cu normele de mediu. De asemenea, participanții sunt încurajați să trăiască în armonie cu ei înșiși, mediul înconjurător, cât și cu cei din jur“, transmit organizatorii.

Zona de camping va beneficia de zone umbrite natural și o parte din zona mai „golașă“ va fi umbrită artificial. În camping este permis accesul cu rulote și van-uri. Toți participanții care vor opta pentru odihnă în sânul naturii vor beneficia pe întreaga durată a evenimentului de dușuri, grupuri sanitare și apă potabilă. Accesul este permis doar în baza brățării de acces eveniment.

Biletele se pot găsi pewww.bilete.ro,www.eventim.ro,www.beatbase.comși costă 90 euro pentru toate cele 5 zile de festival. Biletul include: acces eveniment + zonele conexe: parcare, camping și apă potabilă gratuită.12