Festivalul Superkombat, în septembrie, la București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Festivalul Superkombat, în septembrie, la București

Sport 06 Septembrie 2017 / 15:36 844 accesări
Eduard Irimia a declanșat operațiunea „Se caută un greu pentru Superkombat”

Eduard Irimia a declanșat operațiunea „Se caută un greu pentru Superkombat”

Cea mai cunoscută promoție din Europa, Superkombat, va reveni la București, pe 16 și 17 septembrie, la centrul expozițional Romexpo, acolo unde va avea loc Festivalul Superkombat, care va include două gale pe reguli K1, dar și demonstrații de powerlifting, skanderberg și seminarii de arte marțiale. În ultimele șase luni, promoția condusă de Eduard Irimia a organizat gale în Spania și China, continuând planul de expansiune la nivel global anunțat în urmă cu trei ani. „Festivalul Superkombat este o idee pe care voiam să o pun de mai multă vreme în aplicare. Acum, datorită parteneriatelor, vom avea parte de două zile pline de adrenalină. Totul va fi în aer liber, pe o suprafață de câteva zeci de mii de metri pătrați. Un altfel de Oktoberfest, dar de unde nu vor lipsi micii și berea. În cadrul celor două gale vom avea selecții pentru circuitul mondial, în special pentru categoria grea. Evenimentul de pe 16 se va numi Se caută un greu pentru Superkombat”, a declarat Eduard Irimia.

Pe 16 septembrie, de la ora 20.00, va avea loc prima gală de selecție între luptători români din toată țara, iar a doua zi, de la aceeași oră, se va disputa o gală internațională, din care nu vor lipsi campionul mondial Cristian Spetcu, Dumitru Țopai, Cosmin Ionescu, Giuseppe de Domenico, Patrick Schmid, Aundre Groce sau Alexandru Radnev.

„În prima gală vom căuta să găsim cât mai mulți grei, înscrierile sunt încă deschise”, a precizat Irimia. Pe lângă cele două gale de kickboxing, în cadrul festivalului de la Romexpo cei mai puternici români vor face demonstrații de forță în concursurile de powerlifting, iar de asemenea vor putea fi urmărite confruntări de skanderberg, dar va fi amenajată și o zonă de expo și una dedicată mâncării.12