Fightmania, gală-spectacol de arte marţiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă seară, la Sala Sporturilor din Constanţa

Fightmania, gală-spectacol de arte marţiale

Sport 12 Iulie 2012 / 00:00 491 accesări

Amatorii de full-contact din Constanţa şi turiştii prezenţi pe Litoral sunt invitaţi sâmbătă, cu începere de la ora 20.00, la gala-spectacol de arte marţiale Fightmania, găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa. Gala este organizată de Evenimente Constanţa şi de clubul sportiv Keru Kento Constanţa, sub egida şi cu sprijinul Federaţiei Române de Krav Maga Kapap Defensystem şi a Ligii Sharks Fight Championship. Fightmania este un brand conceput pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor constănţeni practicanţi de arte marţiale, atât la nivel competiţional, cât şi de imagine. Gala va include meciuri din diferite stiluri şi regulamente de arte marţiale: K-1, Kickboxing Low Kick şi Mixed Martial Arts (MMA).

Elementul principal al evenimentului îl constituie desfăşurarea în premieră la Constanţa a Turneului Piramidal K1 Sharks Fight Championship (SFC), în care vor participa opt dintre cei mai buni sportivi de la categoria 71 kg, atât din judeţ, cât şi din ţară. Ei se vor bate pentru un premiu în valoare de 1.000 RON şi şansa de a se lupta pentru centura mondială SFC, în luna decembrie. În total, gala cuprinde 17 meciuri: patru de juniori (8-17 ani), şapte meciuri din piramida K1 şi şase superfight-uri de Kick-Boxing şi MMA. Arbitrul meciurilor din piramidă şi din superfight-uri va fi “Legionarul” Markos Bela, multiplu campion naţional şi internaţional, recunoscut de fanii K-1 din lumea întreagă.

Evenimentul va fi prefaţat de o conferinţă de presă organizată mâine, de la ora 15.00, la Maritimo Shopping Center. Vor participa Marius Vasile Niţă, preşedintele Federaţiei Române de Krav Maga Kapap Defensystem, delegaţia Ligii Sharks Fight Championship, organizatorul Lucian Stoicoci (din partea Keru Kento Constanţa) şi promoter-ul Andrei Amza, din partea Evenimente Constanţa. Vor fi prezenţi şi mai mulţi sportivi care participă la gala, atât în piramidă, cât şi în superfight-uri.

Taguri articol


12