Fii suporter adevărat la meciul Viitorul-ului! Jandarmeria te privește!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fii suporter adevărat la meciul Viitorul-ului! Jandarmeria te privește!

Eveniment 10 Mai 2018 / 15:13 654 accesări

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi CSM Poli Iași, din cadrul Campionatul National de Fotbal, Liga I, play - off. Partida se dispută vineri, 11 mai, începând cu ora 21.45, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. „De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă“, se arată în informarea Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.12