„Fiţi simpli, fiţi intelectuali, fiţi frumoşi, nu fiţi Ţapinari”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ţapinarii transmit un mesaj constănţenilor:

„Fiţi simpli, fiţi intelectuali, fiţi frumoşi, nu fiţi Ţapinari”

Monden 24 Ianuarie 2008 / 00:00 732 accesări

Fanii contănţeni ai trupei „Ţapinarii” îşi vor putea revedea preferaţii în luna februarie, cu prilejul unui concert special găzduit de Clubul Doors, care va marca lansarea unui nou material discografic. Este vorba despre albumul „7 Păcate Răscumpărate”, care apare în cel de-al şaptelea an de existenţă a grupului, fiind cel de-al şaptelea material. Adrian Tănase şi Cosmin Covei, cei doi „Ţapinari mînioşi, lacomi, leneşi, invidioşi, pofticioşi, mîndri şi care cad mai mereu in ispită” promit că, de luna viitoare, îşi vor răscumpăra toate aceste păcate.

„7 Păcate Răscumpărate” este cel mai lung, cel mai lucrat, cel mai orchestrat şi cel mai filosofic album din cariera „Ţapinarilor”. Albumul va fi lansat odată cu turneul „Anti Valentine\'s Day”, aflat la a şaptea ediţie, care va avea loc în perioada 12-15 februarie, în: Braşov - 12 februarie, Cluj - 13 februarie, Bucureşti - 14 februarie şi Constanţa - 15 februarie, în Club Doors. Acesta este primul turneu de lansare şi promovare a unui album „Ţapinarii”. Conceptul de Anti Valentine\'s Day este strict legat de nemulţumirea celor doi artişti faţă de comercializarea aberantă a iubirii, „Ţapinarii” oferind o alternativă la manifestările de gen care vor avea loc în perioada următoare.

Pe noul material discografic se regăsesc 23 de track-uri, şapte momente de stand-up scrise de Cosmin Covei, două scenete, 14 melodii compuse şi scrise de Adrian Tănase, dintre care şapte orchestrate electric şi sapte acustic. Iată care este mesajul pe care Adrian Tănase îl transmite fanilor din Constanţa, care aşteaptă cu nerăbdare noul album şi concertul din „Clubul Doors”: „Fiţi simpli, fiţi intelectuali, fiţi frumoşi, nu fiţi Ţapinari, păcatele se răscumpără trăind”.

Taguri articol


12