Fostul premier al României Mihai Tudose, de urgenţă, la spital!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fostul premier al României Mihai Tudose, de urgenţă, la spital!

Politică 26 Martie 2019 / 17:08 1803 accesări

Fostul premier Mihai Tudose ar fi suferit un infarct în urmă cu puțin timp, potrivit antena3.ro. Tudose a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală. Fostul premier se afla la masă împreună cu mai mulți colegi de ai săi. Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău brusc, iar Nicolae Bănicioiu i-a acordat primul ajutor până la venirea medicilor. Mihai Tudose se află în stare conștientă, după spusele apropiaților.

Tudose a fost premier al României din partea PSD în perioada 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018, fiind înlocuit cu Viorica Dăncilă. În urmă cu câteva luni, Tudose a demisionat din PSD și a trecut la Pro România, formațiunea lui Victor Ponta. Mihai Tudose are 52 de ani.

Medicii i-au montat deja două stenturi. După intervenția la inimă, starea fostului prim-ministru este bună. Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare "CC Iliescu" Bucureşti, Şerban Bubenek, a declarat, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine, el fiind dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital. "La ora 16.40, domnul deputat Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Institutului de Boli Cardiovasculare CC Iliescu cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins", a declara managerul unităţii medicale. Acesta a precizat că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

"După o oră de la internare, pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil", a mai spus Şerban Bubenek.

MIHAI TUDOSE A SCRIS PE FACEBOOK CĂ SE SIMTE BINE

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în două zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a explicat fostul premier.

Taguri articol


12