Fotbalist suspendat doi ani de FRF, pentru că a participat la pariuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Fotbalist suspendat doi ani de FRF, pentru că a participat la pariuri

Sport 02 Decembrie 2019 / 19:46 676 accesări
Mihai Voduţ

Mihai Voduţ

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a dictat, luni, o interdicţie pe doi ani de exercitare a oricărei activităţi legate de fotbal şi o penalitate de 300.000 de lei atacantului echipei Chindia Târgovişte, Mihai Voduţ, din cauza participării la pariuri.

„Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Voduţ Mihai. În baza art. 60 alin. 5 din Regulamentul Disciplinar se sancţionează pârâtul Voduţ Mihai cu măsura interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei. Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin.2 din Regulamentul Disciplinar”, a fost decizia comisiei.

În luna ianuarie, FC Viitorul Constanţa a renunţat la serviciile lui Voduţ, după ce în mass-media a apărut informaţia privind legăturile fotbalistului cu pariurile. Voduţ a plecat la Beitar Ierusalim, iar de la 1 iulie s-a transferat la Chindia Târgovişte.

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, luni, pe site-ul oficial, încetarea contractului cu Mihai Voduţ: „AFC Chindia Târgovişte încetează relaţiile contractuale cu jucătorul Voduţ Mihai începând de astăzi, 2 decembrie 2019, ca urmare a hotărârii pronunţate astăzi de Comisia de Disciplină a FRF”.12